İçme Suyu Hatlarında Problem Kalmadı

30.12.2020 - 17:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2109+ kez okundu.
 

İçme Suyu Hatlarında Problem Kalmadı

Bu yıl içinde, alfabetik sıraya göre gerçekleşen mahalle ziyaretleri, Ziraat Mahallesi ile son buldu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mahallenin en büyük sorunu olan içme suyu hatlarının yenilenmesi sorununu çözdüklerini belirtti.
  Bu yıl içinde alfabetik sıraya göre gerçekleşen mahalle ziyaretleri, Ziraat Mahallesi ile son buldu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mahallenin en büyük sorunu olan içme suyu hatlarının yenilenmesi sorununu çözdüklerini belirtti. Başkan IŞIK: "Mahallenin En Büyük Sorununu Çözdük" 2020 yıl mahalle ziyaretlerini Ziraat Mahallesi ile sonlandıran Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, mahallenin en büyük sorunu haline gelen, içme suyu hatlarının yenilenmesi sorununu çözdüklerini belirtti. Diğer bir sorunun ise, elektrik hatlarının yer altına alınması olduğunu ifade eden Başkan IŞIK,  OEDAŞ’ın hatların yer altına alınmasını 2021 yılı programına aldığını söyledi. İşlemin bitmesinin ardından mahalledeki tüm alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözeceklerini belirten Başkan IŞIK, “Yağmur suyu hattını döşenmesi ile ilgili planlamamızı aldık. 2021 yılı ve sonrası için Mahalle Muhtarımız Zeki Beyaz taleplerini yazılı olarak iletti. Sosyal tesis talebi var. Özellikle mahallenin imar yönünden kat artışı talebi var. Pazartesi pazarının yanlarının kapatılması talebi vardı. Bunun ihalesini yaptık. Yakında imalatına başlanacak” dedi. "Vatandaşlardan Talepleri Aldık" Mahalle fırınının doğalgaza dönüştürülmesi, Tarım İl Müdürlüğünün önündeki durakların kapalı olması, dört yol kavşağını yayaların rahat bir şekilde kullanabilmesi adına düzenlenmesi, bazı caddelerde trafik düzenlemesi gibi talepleri de aldıklarını belirten Başkan IŞIK, “Kent ışıklarının demiryoluna kadar uzatılması, 12 numaralı otobüs hattının güzergahının ve çalışma saatlerinin yeniden düzenlemesi, bazı parkların yenilenmesi gibi diğer taleplerini de aldık” dedi. "Ziraat Mahallesinde 80 Memnuniyet Söz Konusu" Pazartesi pazarının haftanın diğer günlerinde farklı etkinlikler için kullanılması talebini de değerlendireceklerini söyleyen Belediye Başkanı IŞIK, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin, sokak hayvanları ile ilgili de çözüm bulunması adına yaptıkları talepleri aldıklarını söyledi. Başkan IŞIK yapılan son anket çalışmasında Ziraat Mahallesinde belediye hizmetlerinden memnun olanlarının oranın yüzde 80 olduğunu söyledi. Başkan IŞIK, “Merkez mahallelerimizde belediyenin hizmetlerinden en çok memnun olan mahallemiz Ziraat Mahallemiz oldu. Toplam 66 mahallemiz içinde ise memnuniyet oranı en yüksek altıncı mahallemiz oldu. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşımız yapılan hizmeti görüp, bunu takdir ettiği için minnetlerimizi sunuyorum. Memnun olmayan vatandaşlarımızı da memnuniyeti artıracak şekilde çalışmalarımız devam edecek” dedi. Ziraat Mahallesi Muhtarı Zeki BEYAZ ise yaptığı konuşmada belediye çalışanlarına gecesine gündüzlerine katarak çalıştıkları için teşekkür etti. Ziyaret içinde teşekkür eden Muhtar BEYAZ Başkan Prof. Dr. Alim IŞIK ve ekibini tebrik etti. -DORUK
Bu yıl içinde, alfabetik sıraya göre gerçekleşen mahalle ziyaretleri, Ziraat Mahallesi ile son buldu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mahallenin en büyük sorunu olan içme suyu hatlarının yenilenmesi sorununu çözdüklerini belirtti.

 

Bu yıl içinde alfabetik sıraya göre gerçekleşen mahalle ziyaretleri, Ziraat Mahallesi ile son buldu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mahallenin en büyük sorunu olan içme suyu hatlarının yenilenmesi sorununu çözdüklerini belirtti.

Başkan IŞIK: "Mahallenin En Büyük Sorununu Çözdük"

2020 yıl mahalle ziyaretlerini Ziraat Mahallesi ile sonlandıran Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, mahallenin en büyük sorunu haline gelen, içme suyu hatlarının yenilenmesi sorununu çözdüklerini belirtti. Diğer bir sorunun ise, elektrik hatlarının yer altına alınması olduğunu ifade eden Başkan IŞIK,  OEDAŞ’ın hatların yer altına alınmasını 2021 yılı programına aldığını söyledi. İşlemin bitmesinin ardından mahalledeki tüm alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözeceklerini belirten Başkan IŞIK, “Yağmur suyu hattını döşenmesi ile ilgili planlamamızı aldık. 2021 yılı ve sonrası için Mahalle Muhtarımız Zeki Beyaz taleplerini yazılı olarak iletti. Sosyal tesis talebi var. Özellikle mahallenin imar yönünden kat artışı talebi var. Pazartesi pazarının yanlarının kapatılması talebi vardı. Bunun ihalesini yaptık. Yakında imalatına başlanacak” dedi.

"Vatandaşlardan Talepleri Aldık"

Mahalle fırınının doğalgaza dönüştürülmesi, Tarım İl Müdürlüğünün önündeki durakların kapalı olması, dört yol kavşağını yayaların rahat bir şekilde kullanabilmesi adına düzenlenmesi, bazı caddelerde trafik düzenlemesi gibi talepleri de aldıklarını belirten Başkan IŞIK, “Kent ışıklarının demiryoluna kadar uzatılması, 12 numaralı otobüs hattının güzergahının ve çalışma saatlerinin yeniden düzenlemesi, bazı parkların yenilenmesi gibi diğer taleplerini de aldık” dedi.

"Ziraat Mahallesinde 80 Memnuniyet Söz Konusu"

Pazartesi pazarının haftanın diğer günlerinde farklı etkinlikler için kullanılması talebini de değerlendireceklerini söyleyen Belediye Başkanı IŞIK, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin, sokak hayvanları ile ilgili de çözüm bulunması adına yaptıkları talepleri aldıklarını söyledi. Başkan IŞIK yapılan son anket çalışmasında Ziraat Mahallesinde belediye hizmetlerinden memnun olanlarının oranın yüzde 80 olduğunu söyledi. Başkan IŞIK, “Merkez mahallelerimizde belediyenin hizmetlerinden en çok memnun olan mahallemiz Ziraat Mahallemiz oldu. Toplam 66 mahallemiz içinde ise memnuniyet oranı en yüksek altıncı mahallemiz oldu. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşımız yapılan hizmeti görüp, bunu takdir ettiği için minnetlerimizi sunuyorum. Memnun olmayan vatandaşlarımızı da memnuniyeti artıracak şekilde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Ziraat Mahallesi Muhtarı Zeki BEYAZ ise yaptığı konuşmada belediye çalışanlarına gecesine gündüzlerine katarak çalıştıkları için teşekkür etti. Ziyaret içinde teşekkür eden Muhtar BEYAZ Başkan Prof. Dr. Alim IŞIK ve ekibini tebrik etti. -DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.