Hoşgeldin Alim Başkan !

Siyaset 01.04.2019 - 16:40, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3896+ kez okundu.
 

Hoşgeldin Alim Başkan !

31 Mart tarihinde yapılan seçimler sonrası Kütahya Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak katılan Prof. Dr. Alim IŞIK, seçimlerden Belediye Başkanı olarak çıktı.
31 Mart tarihinde yapılan seçimler sonrası Kütahya Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak katılan Prof. Dr. Alim IŞIK, seçimlerden Belediye Başkanı olarak çıktı. Bir önceki Belediye Başkanı seçiminde de aday olan ve kıl payı Başkanlığı kaptıran, ilimizde MHP Milletvekili olarak 3 dönem görev yapan; gerek akademisyen kimliği ile gerekse siyasetçi kimliği ile Kütahya'da marka olan Alim IŞIK, çalışmalarda ortaya koyduğu vizyon projeler, güler yüzlü yaklaşım ve kendi vizyonu ile halkın teveccühünü kazanırken, çalışmalar esnasında başta İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya ÖZTÜRK ve Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ'un koordineli bir biçimde büyük bir performans ortaya koymaları da İktidar Partisinin elinden 6 puan farkla Belediye Başkanlığını aldı. Geçmiş seçimlerde yapılan eleştirilere dikkat edilmesi ve bu konuda hassasiyet gösterilmesi, yanı sıra sessiz sedasız çalışan sosyal medya ekibinin profesyonel çalışması sonucu getiren diğer faktörlerdendi. Ve özetle iktidar partisinin son zamanlardaki performans düşüklüğü, hırçınlığı, ayrıştırıcı söylemleri de Alim IŞIK'ın seçimleri kazanmasında katkı sağladı. Seçimler sonunda büyük bir coşku yaşayan MHP camiası ile birlikte gece 02:00'de Vazo önünde buluşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK yaptığı konuşmasında; "Oy veren vermeyen herkesin Başkanıyım. Yapılan seçimin sonuçları, aziz Türk Milleti’ne ve Kütahya’mıza hayırlı olsun. Kütahyalı hemşerilerimin takdiri resmi olmayan sonuçlara göre ortaya çıkmıştır. Bu emaneti 5 yıl süreyle bize vermiştir. Bundan dolayı öncelikle bu güveni duyan Kütahyalı hemşerilerimin tamamına teşekkür ediyorum. Artık bundan sonra bize oy veren vermeyen ayrımı kalkmıştır. Alim IŞIK Kütahya’nın belediye başkanıdır. Biz, bize oy verene de vermeyene de eşit derecede hizmet yapacağız. 130 başlık altındaki projelerimizi 5 yıl içinde tamamlamak için yoğun bir çalışma yapacağız" dedi. - DORUK ARABACI
31 Mart tarihinde yapılan seçimler sonrası Kütahya Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak katılan Prof. Dr. Alim IŞIK, seçimlerden Belediye Başkanı olarak çıktı.

31 Mart tarihinde yapılan seçimler sonrası Kütahya Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak katılan Prof. Dr. Alim IŞIK, seçimlerden Belediye Başkanı olarak çıktı.

Bir önceki Belediye Başkanı seçiminde de aday olan ve kıl payı Başkanlığı kaptıran, ilimizde MHP Milletvekili olarak 3 dönem görev yapan; gerek akademisyen kimliği ile gerekse siyasetçi kimliği ile Kütahya'da marka olan Alim IŞIK, çalışmalarda ortaya koyduğu vizyon projeler, güler yüzlü yaklaşım ve kendi vizyonu ile halkın teveccühünü kazanırken, çalışmalar esnasında başta İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya ÖZTÜRK ve Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ'un koordineli bir biçimde büyük bir performans ortaya koymaları da İktidar Partisinin elinden 6 puan farkla Belediye Başkanlığını aldı.

Geçmiş seçimlerde yapılan eleştirilere dikkat edilmesi ve bu konuda hassasiyet gösterilmesi, yanı sıra sessiz sedasız çalışan sosyal medya ekibinin profesyonel çalışması sonucu getiren diğer faktörlerdendi.

Ve özetle iktidar partisinin son zamanlardaki performans düşüklüğü, hırçınlığı, ayrıştırıcı söylemleri de Alim IŞIK'ın seçimleri kazanmasında katkı sağladı.

Seçimler sonunda büyük bir coşku yaşayan MHP camiası ile birlikte gece 02:00'de Vazo önünde buluşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK yaptığı konuşmasında; "Oy veren vermeyen herkesin Başkanıyım. Yapılan seçimin sonuçları, aziz Türk Milleti’ne ve Kütahya’mıza hayırlı olsun. Kütahyalı hemşerilerimin takdiri resmi olmayan sonuçlara göre ortaya çıkmıştır. Bu emaneti 5 yıl süreyle bize vermiştir. Bundan dolayı öncelikle bu güveni duyan Kütahyalı hemşerilerimin tamamına teşekkür ediyorum.

Artık bundan sonra bize oy veren vermeyen ayrımı kalkmıştır. Alim IŞIK Kütahya’nın belediye başkanıdır. Biz, bize oy verene de vermeyene de eşit derecede hizmet yapacağız. 130 başlık altındaki projelerimizi 5 yıl içinde tamamlamak için yoğun bir çalışma yapacağız" dedi. - DORUK ARABACI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.