Fatih ERBAKAN, Yakında Kütahya'da Olacak

Siyaset 03.04.2021 - 21:17, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2980+ kez okundu.
 

Fatih ERBAKAN, Yakında Kütahya'da Olacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN, Yakında Kütahya'da Olacak. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman GEZGİN, Parti programları dahilinde Malatya'da Genel Başkan Dr. Fatih ERBAKAN ile Kütahya ve ülke gündemiyle ilgili istişarelerde bulundu. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman GEZGİN: "Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ERBAKAN ile birlikteyiz. KÜTAHYA'mıza çok selamı var. En kısa zamanda geniş bir program ile şehrimizde olacaklar. BİİZNİLLAH" ifadelerini kullandı. - DORUK Fatma

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN, Yakında Kütahya'da Olacak. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman GEZGİN, Parti programları dahilinde Malatya'da Genel Başkan Dr. Fatih ERBAKAN ile Kütahya ve ülke gündemiyle ilgili istişarelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman GEZGİN: "Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ERBAKAN ile birlikteyiz. KÜTAHYA'mıza çok selamı var. En kısa zamanda geniş bir program ile şehrimizde olacaklar. BİİZNİLLAH" ifadelerini kullandı. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.