Eyüp KAHVECİ: Destek Olan Herkese Teşekkürler

Siyaset 01.04.2019 - 16:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3670+ kez okundu.
 

Eyüp KAHVECİ: Destek Olan Herkese Teşekkürler

Yapılan seçimlerde yoğun bir performans gösteren CHP Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, seçimleri kazanan MHP Adayı Alim IŞIK'ı tebrik ederek, bir açıklama yaptı.
Yapılan seçimlerde yoğun bir performans gösteren CHP Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, seçimleri kazanan MHP Adayı Alim IŞIK'ı tebrik ettiğini ifade ederek; "Seçim çalışmalarımıza katkı vermek amacıyla arkamızda duran, yanımızda olan, geri planda çalışan partili ve partisiz tüm gönüldaşlarımız ile halkımıza göstermiş oldukları teveccüh nedeniyle en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. Ayrıca, faaliyetlerimiz ve kamuoyuyla paylaşımı nedeniyle mağduriyet verdiğimiz ve rahatsızlık oluşturduğumuz herkesin de anlayışına sığınır, özürlerimizi iletirim" dedi. - DORUK
Yapılan seçimlerde yoğun bir performans gösteren CHP Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, seçimleri kazanan MHP Adayı Alim IŞIK'ı tebrik ederek, bir açıklama yaptı.

Yapılan seçimlerde yoğun bir performans gösteren CHP Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, seçimleri kazanan MHP Adayı Alim IŞIK'ı tebrik ettiğini ifade ederek; "Seçim çalışmalarımıza katkı vermek amacıyla arkamızda duran, yanımızda olan, geri planda çalışan partili ve partisiz tüm gönüldaşlarımız ile halkımıza göstermiş oldukları teveccüh nedeniyle en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ayrıca, faaliyetlerimiz ve kamuoyuyla paylaşımı nedeniyle mağduriyet verdiğimiz ve rahatsızlık oluşturduğumuz herkesin de anlayışına sığınır, özürlerimizi iletirim" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.