Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN: Emet'imize 2 Doktor Atandı

Sağlık 24.04.2020 - 14:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3345+ kez okundu.
 

Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN: Emet'imize 2 Doktor Atandı

Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN ve Emet AK Parti İlçe Başkanı Süleyman CİNER, ilçenin ihtiyacı olan doktor kadrolarının tamamlanması için birlikte yoğun çalışmalar içinde olduklarını ve bu çalışmaların sonuç verdiğini belirttiler.
Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN ve Emet AK Parti İlçe Başkanı Süleyman CİNER, ilçenin ihtiyacı olan doktor kadrolarının tamamlanması için birlikte yoğun çalışmalar içinde olduklarını ve bu çalışmaların sonuç verdiğini belirterek; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktor Coşkun ARMAĞA ve Pratisyen hekim Dr. Şerife Gül GÜNDÜZ'ün Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine atamalarının gerçekleştiği müjdesini verdiler. Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’nin eksik uzman doktor kadrolarının tamamlanması için, sürekli çalışma içerisinde olduklarını belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, "91. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kuralarında ilçemize 1 çocuk doktoru, 1 pratisyen hekim doktor kadrosu açılmıştı. Geçtiğimiz günlerde çekilen kurada ilçemize atanan çocuk doktorumuz Coşkun Armağan görevine başladı. İlçemize hayırlı olsun. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Coşkun ARMAĞAN ve pratisyen hekim olarak Dr. Şerife Gül GÜNDÜZ Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine ataması gerçekleşmiştir. Diğer kadro eksiklerimizin tamamlanması içinde çalışmalarımız devam etmekte olup, kadrolarımızın tamamlanmasında desteklerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz " dedi. - DORUK F Çakır
Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN ve Emet AK Parti İlçe Başkanı Süleyman CİNER, ilçenin ihtiyacı olan doktor kadrolarının tamamlanması için birlikte yoğun çalışmalar içinde olduklarını ve bu çalışmaların sonuç verdiğini belirttiler.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN ve Emet AK Parti İlçe Başkanı Süleyman CİNER, ilçenin ihtiyacı olan doktor kadrolarının tamamlanması için birlikte yoğun çalışmalar içinde olduklarını ve bu çalışmaların sonuç verdiğini belirterek; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktor Coşkun ARMAĞA ve Pratisyen hekim Dr. Şerife Gül GÜNDÜZ'ün Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine atamalarının gerçekleştiği müjdesini verdiler.


Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’nin eksik uzman doktor kadrolarının tamamlanması için, sürekli çalışma içerisinde olduklarını belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, "91. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kuralarında ilçemize 1 çocuk doktoru, 1 pratisyen hekim doktor kadrosu açılmıştı. Geçtiğimiz günlerde çekilen kurada ilçemize atanan çocuk doktorumuz Coşkun Armağan görevine başladı. İlçemize hayırlı olsun.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Coşkun ARMAĞAN ve pratisyen hekim olarak Dr. Şerife Gül GÜNDÜZ Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine ataması gerçekleşmiştir.

Diğer kadro eksiklerimizin tamamlanması içinde çalışmalarımız devam etmekte olup, kadrolarımızın tamamlanmasında desteklerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz " dedi. - DORUK F Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.