DORUK Gazetesi'nden Ziraat Katılım Bankası'na Ziyaret

Spor 21.03.2021 - 15:50, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3705+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'nden Ziraat Katılım Bankası'na Ziyaret

Kütahya DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI, İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Ziraat Katılım Bankası Kütahya Şube Müdürü Hakan KOCA'yı ziyaret etti.
Kütahya DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI, İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Ziraat Katılım Bankası Kütahya Şube Müdürü Hakan KOCA'yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında yaptıkları proje ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Müdür Hakan KOCA: "Katılım Bankacılığı prensiplerine uygun ürünlerimiz ve alternatif dağıtım kanallarımızla her zaman müşterilerimizin yanındayız" dedi. Sloganlarının paylaştıkça daha fazlası olduğunu belirten Müdür KOCA: "Covid19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim gören öğrencilere katkı için Türkiye geneli 8 il 25 ilçede tablet dağıtımı gerçekleştirdi. Ziraat Katılım vefa grubunun sosyal sorumluluk kapsamında faaliyetleri devam edecektir. Ayrıca 2021'de layık görüldüğümüz en teknolojik katılım bankası ödülü bizi mutlu etti. 2020'de de bankamız çeşitli ödüllere layık görüldü. Tech Brands Türkiye (2021) "En Teknolojik Katılım Bankası" Nielsen Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliği ile gerçekleştirilen TechBrands Turkey 2021'de Türkiye'nin en teknolojik markaları seçildi. Bankamız, geçen yıl olduğu gibi bu yılda 'En Teknolojik Katılım Bankası' ödülünün sahibi oldu.   International Finance Awards (2020) Bankamız, İngiltere'nin önde gelen finans ve iş analizi yayınlarından International Finance Magazine Dergisinin dünya çapında düzenlemiş olduğu ‘International Finance 2020 Awards’ kapsamında, 2020 yılının 'En İyi Katılım Bankası’ ve ‘En Hızlı Büyüyen Katılım Bankası’ ödüllerine layık görüldü. Social Media Awards Türkiye (2020) BoomSonar ve Marketing Türkiye işbirliğinde organize edilen, sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, proje ve kişilerin 33.000 Marka ve 12 Milyar etkileşim içerisinden değerlendirilerek ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020 ödülleri açıklandı. Markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın tarafsız veriye ve veri analizine dayalı olarak hazırlanan Social Brands marka endeksi sonuçlarına göre değerlendirildiği Veri Analitiği Ödülleri’nde Katılım Bankaları kategorisinde Bankamız 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da sosyal medyanın en etkin Katılım Bankası ödülüne layık görüldü. Tech Brands Türkiye (2020) "En Teknolojik Katılım Bankası" Nielsen Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliği ile gerçekleştirilen TechBrands Turkey'de Türkiye'nin en teknolojik markaları seçildi. Bankamız, 'En Teknolojik Katılım Bankası' ödülünün sahibi oldu. Islamic Finance Awards (2020)Bankamız, uluslararası alanda saygınlığı bulunan World Finance dergisinin 2007 yılından bu yana düzenlediği İslamic Finance Awards 2020 ödül töreninde Türkiye’nin En İyi Müşteri Hizmet Kalitesi Sağlayan Katılım Bankası ödülüne layık görüldü. Ziraat Katılım Bankası topluma ve tüm paydaşlarına değer katacak çalışmalarda bulunmak için faaliyet göstermeye devam edecektir. Ziyaretiniz için teşekkür eder, yakından takip ettiğimiz DORUK Gazetesi'nin de başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi. - DORUK Nida
Kütahya DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI, İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Ziraat Katılım Bankası Kütahya Şube Müdürü Hakan KOCA'yı ziyaret etti.

Kütahya DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI, İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Ziraat Katılım Bankası Kütahya Şube Müdürü Hakan KOCA'yı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında yaptıkları proje ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Müdür Hakan KOCA: "Katılım Bankacılığı prensiplerine uygun ürünlerimiz ve alternatif dağıtım kanallarımızla her zaman müşterilerimizin yanındayız" dedi.

Sloganlarının paylaştıkça daha fazlası olduğunu belirten Müdür KOCA: "Covid19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim gören öğrencilere katkı için Türkiye geneli 8 il 25 ilçede tablet dağıtımı gerçekleştirdi. Ziraat Katılım vefa grubunun sosyal sorumluluk kapsamında faaliyetleri devam edecektir.

Ayrıca 2021'de layık görüldüğümüz en teknolojik katılım bankası ödülü bizi mutlu etti. 2020'de de bankamız çeşitli ödüllere layık görüldü.

Tech Brands Türkiye (2021) "En Teknolojik Katılım Bankası"

Nielsen Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliği ile gerçekleştirilen TechBrands Turkey 2021'de Türkiye'nin en teknolojik markaları seçildi. Bankamız, geçen yıl olduğu gibi bu yılda 'En Teknolojik Katılım Bankası' ödülünün sahibi oldu.

 

International Finance Awards (2020)

Bankamız, İngiltere'nin önde gelen finans ve iş analizi yayınlarından International Finance Magazine Dergisinin dünya çapında düzenlemiş olduğu ‘International Finance 2020 Awards’ kapsamında, 2020 yılının 'En İyi Katılım Bankası’ ve ‘En Hızlı Büyüyen Katılım Bankası’ ödüllerine layık görüldü.

Social Media Awards Türkiye (2020)

BoomSonar ve Marketing Türkiye işbirliğinde organize edilen, sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, proje ve kişilerin 33.000 Marka ve 12 Milyar etkileşim içerisinden değerlendirilerek ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020 ödülleri açıklandı. Markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın tarafsız veriye ve veri analizine dayalı olarak hazırlanan Social Brands marka endeksi sonuçlarına göre değerlendirildiği Veri Analitiği Ödülleri’nde Katılım Bankaları kategorisinde Bankamız 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da sosyal medyanın en etkin Katılım Bankası ödülüne layık görüldü.

Tech Brands Türkiye (2020) "En Teknolojik Katılım Bankası"

Nielsen Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliği ile gerçekleştirilen TechBrands Turkey'de Türkiye'nin en teknolojik markaları seçildi. Bankamız, 'En Teknolojik Katılım Bankası' ödülünün sahibi oldu.

Islamic Finance Awards (2020)Bankamız, uluslararası alanda saygınlığı bulunan World Finance dergisinin 2007 yılından bu yana düzenlediği İslamic Finance Awards 2020 ödül töreninde Türkiye’nin En İyi Müşteri Hizmet Kalitesi Sağlayan Katılım Bankası ödülüne layık görüldü.

Ziraat Katılım Bankası topluma ve tüm paydaşlarına değer katacak çalışmalarda bulunmak için faaliyet göstermeye devam edecektir.

Ziyaretiniz için teşekkür eder, yakından takip ettiğimiz DORUK Gazetesi'nin de başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi. - DORUK Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.