Doruk Gazetesi Bakanlık Ödülünü Vali Ali Çelik’e Takdim Etti

Güncel 02.04.2021 - 13:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3464+ kez okundu.
 

Doruk Gazetesi Bakanlık Ödülünü Vali Ali Çelik’e Takdim Etti

Ticaret Bakanlığınca düzenlenen 23 ve 24. Geleneksel Tüketici Ödülleri'nde ‘Yazılı Basın Tüketici Ödülü’ne layık görülen Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Arabacı ile Köşe Yazarı Cüneyt Köşe, Vali Ali Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Doruk Gazetesi’nin çalışmalarının ödüle layık görülmesinin Kütahya adına sevindirici olduğunu ifade eden Vali Çelik, tüketicinin bilinçlendirilmesine yönelik yaptıkları katkı ve özenli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır, Vali Ali Çelik’e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. - DORUK

Ticaret Bakanlığınca düzenlenen 23 ve 24. Geleneksel Tüketici Ödülleri'nde ‘Yazılı Basın Tüketici Ödülü’ne layık görülen Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Arabacı ile Köşe Yazarı Cüneyt Köşe, Vali Ali Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Doruk Gazetesi’nin çalışmalarının ödüle layık görülmesinin Kütahya adına sevindirici olduğunu ifade eden Vali Çelik, tüketicinin bilinçlendirilmesine yönelik yaptıkları katkı ve özenli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır, Vali Ali Çelik’e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.