Ali ÇETİNBAŞ: Değişim Heyecanı Yükseltmek Demek

Siyaset 16.12.2019 - 17:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1707+ kez okundu.
 

Ali ÇETİNBAŞ: Değişim Heyecanı Yükseltmek Demek

AK Parti eski İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ, parti binasında yeni İl Başkanı Sebahattin CEYHUN'a görev devir teslimi yaptı.
Ünvanlar önemli değil, biz kardeşiz diyen AK Parti Kütahya Eski İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ ise, “Bundan sonra il başkanlığı görevimizi devam ettirecek olan Sebahattin CEYHUN kardeşime yürekten başarı diliyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcısı olsun. Hem kendisini hem de bizleri mahcup etmesin. Çünkü bizler kardeşiz, ben böyle inanıyorum. İsmimizin başında sıfat olarak başkan, yönetim kurulu üyesi veya başka bir şey olması gerekmiyor. Her daim Sayın Sebahattin CEYHUN Bey ile beraber siyasi partimizin hizmetinde olacağımı beyan etmek istiyorum. 2015 Ocak’tan beri bizimle siyaset yapan, destek olan başta ilçe başkanlarıma, ilçe belediye başkanlarıma, milletvekillerimize ve delegemizden, mahalle başkanlarımıza, her kademede yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Değişim, heyecanı yükseltmek demek ve hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de var; önümüzde yoğun bir süreç var, delege seçimiyle başlayacak il başkanımız,  kongre süreçleri, 13 ilçemizde bir de beldemizde sonrasında il kongremiz tamamında o seçim bölgelerimizde en iyi hizmet edecek kardeşlerimizin tespit edilerek devam etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Kardeşliğimiz bakidir. Hayırlı uğurlu olsun. Sayın Sebahattin CEYHUN’u yıllardır tanırım. Yanında yöresinde, her ihtiyaç duyduğunda, bu partide her kim varsa tam arkasında olduğumu bilmenizi isterim, yürekten başarılar diliyorum.” Dedi. Devir teslim esnasında Ali ÇETİNBAŞ, yeni il başkanı olan Sebahattin CEYHUN'a Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile Başkan CEYHUN'un çekilmiş olduğu çerçevelettiği resmi ve Masa İsimliğini hediye ederken; Başkan CEYHUN ise çiçek ve kalemi Ali ÇETİNBAŞ'a takdim etti. - DORUK Fatma Çakır
AK Parti eski İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ, parti binasında yeni İl Başkanı Sebahattin CEYHUN'a görev devir teslimi yaptı.

Ünvanlar önemli değil, biz kardeşiz diyen AK Parti Kütahya Eski İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ ise, “Bundan sonra il başkanlığı görevimizi devam ettirecek olan Sebahattin CEYHUN kardeşime yürekten başarı diliyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcısı olsun. Hem kendisini hem de bizleri mahcup etmesin. Çünkü bizler kardeşiz, ben böyle inanıyorum. İsmimizin başında sıfat olarak başkan, yönetim kurulu üyesi veya başka bir şey olması gerekmiyor. Her daim Sayın Sebahattin CEYHUN Bey ile beraber siyasi partimizin hizmetinde olacağımı beyan etmek istiyorum.

2015 Ocak’tan beri bizimle siyaset yapan, destek olan başta ilçe başkanlarıma, ilçe belediye başkanlarıma, milletvekillerimize ve delegemizden, mahalle başkanlarımıza, her kademede yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Değişim, heyecanı yükseltmek demek ve hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de var; önümüzde yoğun bir süreç var, delege seçimiyle başlayacak il başkanımız,  kongre süreçleri, 13 ilçemizde bir de beldemizde sonrasında il kongremiz tamamında o seçim bölgelerimizde en iyi hizmet edecek kardeşlerimizin tespit edilerek devam etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Kardeşliğimiz bakidir. Hayırlı uğurlu olsun.

Sayın Sebahattin CEYHUN’u yıllardır tanırım. Yanında yöresinde, her ihtiyaç duyduğunda, bu partide her kim varsa tam arkasında olduğumu bilmenizi isterim, yürekten başarılar diliyorum.” Dedi.

Devir teslim esnasında Ali ÇETİNBAŞ, yeni il başkanı olan Sebahattin CEYHUN'a Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile Başkan CEYHUN'un çekilmiş olduğu çerçevelettiği resmi ve Masa İsimliğini hediye ederken; Başkan CEYHUN ise çiçek ve kalemi Ali ÇETİNBAŞ'a takdim etti. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.