AKP İL BAŞKANINA MHP'DEN YANIT GECİKMEDİ

Siyaset 29.10.2019 - 21:54, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2196+ kez okundu.
 

AKP İL BAŞKANINA MHP'DEN YANIT GECİKMEDİ

MHP Merkez İlçe Başkanlığı, AKP İl Başkanının yaptığı konuşmaya cevabını Basın açıklaması ile verdi
AKP İl Başkanı Ali Çetinbaş'ın AKP Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısında Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof.Dr.Alim Işık hakkında yaptığı eleştirilere yanıt MHP Merkez İlçe Başkanlığından geldi. MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Sayın İsmail KÜÇÜK'ün yazılı başın açıklaması şöyle..; MİLLİYETÇİ  HAREKET PARTİSİ KÜTAHYA MERKEZ İLÇE BAŞLANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TALİHSİZ AÇIKLAMA Ak Parti İl başkanı Sayın Ali  Çetinbaş  geçtiğimiz günlerde Merkez İlçe danışma toplantısında talihsiz bir açıklama yapmıştır. Her halde seçimin bittiğinin farkında değildir. Sayın Çetinbaş bu konuşmayı bilmeyerek yaptı ise ayıp, demek ki  siyaset den daha öğreneceği çok şey var. Eğer bilerek yaptı ise sayın Çetinbaş’ın Cumhur ittifakına karşı olduğu çıkar. Cumhur ittifakına karşı olanlar malum halkımızca bellidir. Sayın Çetinbaş kendisini bu kategorilerden hangi safa koymaktadır.  Sayın Çetinbaş biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Önce Ülkem ve Milletim Sonra partim ve ben düsturu ile hareket eden davanın neferleriyiz. Sayın Prof. Dr. Alim Işık’ da bu davanın neferidir. Kimsenin hakkını yemez,  kimseye de yedirmez. Sizin sandığınız gibi hareketlerde de bulunmaz. 17 yıldır yapılan doğruların başımızın üzerinde yeri  vardır. Sayın Çetinbaş yaptığınız  yanlışlar ne kadar..?  Sayın Çetinbaş bilmiyorsan söyleyelim ata sözleri  sivil hayatın anayasasıdır. Ayine si  iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu Atasözünden istediğiniz anlam ve manayı çıkartabilirsiniz. İsmail KÜÇÜK MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı  
MHP Merkez İlçe Başkanlığı, AKP İl Başkanının yaptığı konuşmaya cevabını Basın açıklaması ile verdi

AKP İl Başkanı Ali Çetinbaş'ın AKP Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısında Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof.Dr.Alim Işık hakkında yaptığı eleştirilere yanıt MHP Merkez İlçe Başkanlığından geldi.

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Sayın İsmail KÜÇÜK'ün yazılı başın açıklaması şöyle..;

MİLLİYETÇİ  HAREKET PARTİSİ KÜTAHYA MERKEZ İLÇE BAŞLANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

TALİHSİZ AÇIKLAMA

Ak Parti İl başkanı Sayın Ali  Çetinbaş  geçtiğimiz günlerde Merkez İlçe danışma toplantısında talihsiz bir açıklama yapmıştır. Her halde seçimin bittiğinin farkında değildir.
Sayın Çetinbaş bu konuşmayı bilmeyerek yaptı ise ayıp, demek ki  siyaset den daha öğreneceği çok şey var. Eğer bilerek yaptı ise sayın Çetinbaş’ın Cumhur ittifakına karşı olduğu çıkar. Cumhur ittifakına karşı olanlar malum halkımızca bellidir.
Sayın Çetinbaş kendisini bu kategorilerden hangi safa koymaktadır. 
Sayın Çetinbaş biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Önce Ülkem ve Milletim Sonra partim ve ben düsturu ile hareket eden davanın neferleriyiz.
Sayın Prof. Dr. Alim Işık’ da bu davanın neferidir. Kimsenin hakkını yemez,  kimseye de yedirmez. Sizin sandığınız gibi hareketlerde de bulunmaz.

17 yıldır yapılan doğruların başımızın üzerinde yeri  vardır. Sayın Çetinbaş yaptığınız  yanlışlar ne kadar..?
 Sayın Çetinbaş bilmiyorsan söyleyelim ata sözleri  sivil hayatın anayasasıdır. Ayine si  iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu Atasözünden istediğiniz anlam ve manayı çıkartabilirsiniz.

İsmail KÜÇÜK
MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.