AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN: DORUK Gazetesi'ni Önemsiyoruz

Spor 30.01.2021 - 14:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3010+ kez okundu.
 

AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN: DORUK Gazetesi'ni Önemsiyoruz

31 Ocak 2014 tarihinde kurulan gazetemizin 8. kuruluş yıldönümünü kutlamak için AK Parti İl Başkanı ve yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.
31 Ocak 2014 tarihinde kurulan gazetemizin 8. kuruluş yıldönümünü kutlamak için AK Parti İl Başkanı ve yöneticileri gazetemizi ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN: "Bizim için çok kıymetli, ayrıcalıklı bir yeri olan ve kuruluşlarının 8. yıldönümlerine giren DORUK Gazetesi'ni ziyaret ediyoruz. Kendilerinin yüksek bir çizgileri oldu ve bizde bu çizgiyi ilgiyle takip ediyoruz. Bu manada kendilerine başarılarının devamını diliyoruz.   Kütahya'nın müthiş bir gündemi var, bu gündemin objektif olarak gazetelere yansıtılması bizim için de çok önemli. Bizler hükümet temsilcisi olarak, bir partinin İl Başkanı olarak, yapılan faaliyetleri takip etmek durumundayız. Bu faaliyetlerin halka yansıtılması basının görevi, bu manada DORUK Gazetesi'ni önemsiyoruz. Hem Fatma Hanım'ı hem Ahmet Abimizi tekrar tekrar tebrik ediyorum. İnşallah daha nice yıllara hep beraber sağlıkla, başarı ile birlikte ulaştırmasını Rabbim'den niyaz ediyorum.  Başarıları için de kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün buraya ekibimizle beraber geldik. Hem merkez ilçemiz, hem il yönetimimiz, hem gençlik kollarımızla birlikte ziyaret etmek istedik. Bize misafirperverlik gösterdiler, bu manada da kendilerine çok teşekkür ederiz. Hep beraber nice başarılı yıllara sağlıkla, başarıyla ulaşırız. Nice Yıllara" dedi.   DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da; "Gazetemizin kuruluşunun 8. Yılı münasebetiyle gazetemize yaptığınız bu nazik ziyarete DORUK camiası olarak teşekkür ederiz. Gazetemiz kurulduğundan bu yana tarafsızlığa, etik kurallara, doğru haber yapmaya ve halkın sesi olmaya gösterdiği özenden, gazetecilik çizgisinden asla sapmamıştır ve bugün yerel medyada DORUK Gazetesi olması gereken yerdedir. Geçen süreçte gazetemizin bu seviyeye ulaşmasında emeği geçen kıymetli köşe yazarlarımıza, muhabirlerimize teşekkür eder, rahmetli Osman AVCI'ya da bir kere daha Allah'tan rahmet dileriz. Bundan sonra da aynı anlayışla yayın hayatımızı sürdüreceğiz. Doğru ve iyi yapılan her şeyi marifet iltifata tabidir anlayışıyla destekleyeceğiz, yanlışları da kim yaparsa nerden gelirse gelsin eleştirmeye, karşısında durmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.   Ziyaret sonunda gazetemizin özel tasarım saatini, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, İl Başkanı Sebahattin CEYHUN'a takdim etti. Kuruluş yıldönümümüzün tebriğine AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KOCATÜRK, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil KURU, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Furkan AY ve Gökhan KARGIN katıldılar. - DORUK 
31 Ocak 2014 tarihinde kurulan gazetemizin 8. kuruluş yıldönümünü kutlamak için AK Parti İl Başkanı ve yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.

31 Ocak 2014 tarihinde kurulan gazetemizin 8. kuruluş yıldönümünü kutlamak için AK Parti İl Başkanı ve yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN: "Bizim için çok kıymetli, ayrıcalıklı bir yeri olan ve kuruluşlarının 8. yıldönümlerine giren DORUK Gazetesi'ni ziyaret ediyoruz. Kendilerinin yüksek bir çizgileri oldu ve bizde bu çizgiyi ilgiyle takip ediyoruz. Bu manada kendilerine başarılarının devamını diliyoruz.

 

Kütahya'nın müthiş bir gündemi var, bu gündemin objektif olarak gazetelere yansıtılması bizim için de çok önemli. Bizler hükümet temsilcisi olarak, bir partinin İl Başkanı olarak, yapılan faaliyetleri takip etmek durumundayız. Bu faaliyetlerin halka yansıtılması basının görevi, bu manada DORUK Gazetesi'ni önemsiyoruz. Hem Fatma Hanım'ı hem Ahmet Abimizi tekrar tekrar tebrik ediyorum. İnşallah daha nice yıllara hep beraber sağlıkla, başarı ile birlikte ulaştırmasını Rabbim'den niyaz ediyorum.  Başarıları için de kendilerine teşekkür ediyorum.

Bugün buraya ekibimizle beraber geldik. Hem merkez ilçemiz, hem il yönetimimiz, hem gençlik kollarımızla birlikte ziyaret etmek istedik. Bize misafirperverlik gösterdiler, bu manada da kendilerine çok teşekkür ederiz. Hep beraber nice başarılı yıllara sağlıkla, başarıyla ulaşırız. Nice Yıllara" dedi.

 

DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da; "Gazetemizin kuruluşunun 8. Yılı münasebetiyle gazetemize yaptığınız bu nazik ziyarete DORUK camiası olarak teşekkür ederiz. Gazetemiz kurulduğundan bu yana tarafsızlığa, etik kurallara, doğru haber yapmaya ve halkın sesi olmaya gösterdiği özenden, gazetecilik çizgisinden asla sapmamıştır ve bugün yerel medyada DORUK Gazetesi olması gereken yerdedir.

Geçen süreçte gazetemizin bu seviyeye ulaşmasında emeği geçen kıymetli köşe yazarlarımıza, muhabirlerimize teşekkür eder, rahmetli Osman AVCI'ya da bir kere daha Allah'tan rahmet dileriz. Bundan sonra da aynı anlayışla yayın hayatımızı sürdüreceğiz. Doğru ve iyi yapılan her şeyi marifet iltifata tabidir anlayışıyla destekleyeceğiz, yanlışları da kim yaparsa nerden gelirse gelsin eleştirmeye, karşısında durmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ziyaret sonunda gazetemizin özel tasarım saatini, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, İl Başkanı Sebahattin CEYHUN'a takdim etti.

Kuruluş yıldönümümüzün tebriğine AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KOCATÜRK, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil KURU, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Furkan AY ve Gökhan KARGIN katıldılar. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.