AK Parti Heyeti, Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlarına Talepleri İletti

Siyaset 23.04.2019 - 23:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4002+ kez okundu.
 

AK Parti Heyeti, Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlarına Talepleri İletti

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Kütahya’daki eğitim ve sağlık alanındaki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamlarında ziyaret ederek Kütahya’da yapılması gereken yatırımlarla ilgili taleplerini ileten AK Parti Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler ve İl Başkanı Ali Çetinbaş, Bakanların nezaketleri ve samimiyetleri için kendilerine teşekkür etti. Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Çetinbaş, “Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek İlimizde devam eden ve planlanan sağlık ve yatırımları hakkında taleplerimizi iletip istişarelerde bulunduk.  Bakanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’u da ziyaret ederek Kütahya'mıza ilişkin istişare ve taleplerde bulunduk. Kütahya’mıza olan ilgi ve alakasından dolayı Bakanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.           AK Parti Milletvekilleri ise, “Ziyaretimizde Kütahya’mızda hali hazırda devam eden ve gerçekleştirilmesi planlanan sağlık hizmetlerimizi mütala ederek, kıymetli hemşerilerimizin beklentilerini ve eksik olan branşlardaki doktor talebimizi ilettik. Sayın Bakanımıza samimiyeti ve ilgisi için teşekkür ederiz.           Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’u ziyaret ederek ilimizin eğitimle ilgili genel değerlendirmesini yaptık. Başarılı okullarımızdan Kütahya Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisemiz’in sınavla öğrenci alan proje okullarımız arasına dahil edilmesi talebimizi ilettik. Sayın Bakanımıza nezaketi ve samimiyeti için teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.  - DORUK
AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Kütahya’daki eğitim ve sağlık alanındaki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamlarında ziyaret ederek Kütahya’da yapılması gereken yatırımlarla ilgili taleplerini ileten AK Parti Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler ve İl Başkanı Ali Çetinbaş, Bakanların nezaketleri ve samimiyetleri için kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Çetinbaş, “Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek İlimizde devam eden ve planlanan sağlık ve yatırımları hakkında taleplerimizi iletip istişarelerde bulunduk.  Bakanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’u da ziyaret ederek Kütahya'mıza ilişkin istişare ve taleplerde bulunduk. Kütahya’mıza olan ilgi ve alakasından dolayı Bakanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

          AK Parti Milletvekilleri ise, “Ziyaretimizde Kütahya’mızda hali hazırda devam eden ve gerçekleştirilmesi planlanan sağlık hizmetlerimizi mütala ederek, kıymetli hemşerilerimizin beklentilerini ve eksik olan branşlardaki doktor talebimizi ilettik. Sayın Bakanımıza samimiyeti ve ilgisi için teşekkür ederiz.

          Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’u ziyaret ederek ilimizin eğitimle ilgili genel değerlendirmesini yaptık. Başarılı okullarımızdan Kütahya Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisemiz’in sınavla öğrenci alan proje okullarımız arasına dahil edilmesi talebimizi ilettik. Sayın Bakanımıza nezaketi ve samimiyeti için teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.