IŞIK..; KADINLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR

Siyaset 08.03.2019 - 21:36, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3256+ kez okundu.
 

IŞIK..; KADINLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Alim IŞIK 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle basın toplantısı düzenledi.
MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Alim IŞIK, 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle Parti İl Binasında Basın toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük ve İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk ile kadın kolları yönetimi katıldı. Kadın kolları Başkanı Hülya Öztürk..; Türk kadınının çalışkanlığını,başarısını,cesaretini ve imkan verildiğinde neleri başarabileceğini tüm dünya bilmektedir.Her alanda olduğu gibi siyasi alanda da bu başarımızı gösterecek azim ve gayret de olduğumuzu herkes bilmelidir. dedi Daha sonra İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük'de Kadın kollarınında görev alan ve partili kadınların 8 Mart Kadınlar gününü kutlayarak, Kadınların insan hayatındaki önemini anlatan konuşma yaptılar. MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim IŞIK' da 31 Mart yerel seçimlerine kadınların damga vuracağını, özellikle kadın kollarımızındaki kadınların canla başla çalıştıklarını vurgulayarak hepsine teşekkür ettiğini ve Belediye Başkanı seçildiğinde tüm kütahyalı kadınların oluşturacağı kadınlar meclisi kuracağını ve Belediye Binasında kadınların Kütahya hakkında görüş ve önerilerini paylaşabilecekleri bir bölüm açacağını belirtti. Daha sonra toplantıya katılan bayanlara karanfil dağıtıldı.Toplu resim çekimi sonrasında basın toplantısı sona erdi. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Alim IŞIK 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle basın toplantısı düzenledi.

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Alim IŞIK, 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle Parti İl Binasında Basın toplantısı düzenledi.
Toplantıya MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük ve İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk ile kadın kolları yönetimi katıldı.
Kadın kolları Başkanı Hülya Öztürk..; Türk kadınının çalışkanlığını,başarısını,cesaretini ve imkan verildiğinde neleri başarabileceğini tüm dünya bilmektedir.Her alanda olduğu gibi siyasi alanda da bu başarımızı gösterecek azim ve gayret de olduğumuzu herkes bilmelidir. dedi
Daha sonra İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük'de Kadın kollarınında görev alan ve partili kadınların 8 Mart Kadınlar gününü kutlayarak, Kadınların insan hayatındaki önemini anlatan konuşma yaptılar.
MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Alim IŞIK' da 31 Mart yerel seçimlerine kadınların damga vuracağını, özellikle kadın kollarımızındaki kadınların canla başla çalıştıklarını vurgulayarak hepsine teşekkür ettiğini ve Belediye Başkanı seçildiğinde tüm kütahyalı kadınların oluşturacağı kadınlar meclisi kuracağını ve Belediye Binasında kadınların Kütahya hakkında görüş ve önerilerini paylaşabilecekleri bir bölüm açacağını belirtti.
Daha sonra toplantıya katılan bayanlara karanfil dağıtıldı.Toplu resim çekimi sonrasında basın toplantısı sona erdi.
DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.