Cahit ÖZEL Sezonu

Kütahya ASKF'nin 5 Ekim'de Kütahya Amatör Sezonun ismine merhum Kütahyaspor Başkanı Cahit ÖZEL'in isminin verilmesi talebi 20 Ekim'de alınan kararla TFF yönetimince uygun bulundu.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Murat CENGİZ: "Kütahya Amatör Spor Federasyonu Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar TFF tarafından da onaylanınca;

Federasyonumuzda Başkan yardımcılığı ve denetim kurulu başkanlığı görevlerinde bulunan ayrıca başta Belediye Kütahyaspor olmak üzere amatör ve profesyonel birçok kulübümüze destek olan sponsorluk yapan Merhum Cahit ÖZEL başkanımızın ismini 2021/2022 Futbol sezonunda İlimizde yapılacak Süper Amatör Küme organizasyonunda yaşatmak istedik.  Saygılarımızla" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreter Yardımcısı Fahrettin ESERDİ imzası ile 05/10/2021 tarihli 2021/59 sayılı Kütahya ASKF Başkanlığının talebine istinaden "2021 - 2022 Süper Amatör Lig Sezonunun 'Cahit ÖZEL Kütahya Süper Amatör Sezonu' olarak isimlendirilmesi talebiniz uygun bulunmuştur. 2021 - 2022 sezonunun başarılı geçmesini dilerim." İfadeleri kullanıldı.

Değerlerimizi vefat ettiklerinde tabi ki hatırlayalım, bu tür ahde vefa örneklerini sergileyelim ama yaşarken de değerlerimize sahip çıkalım. - DORUK Fatma