Zorunlu Tedbirler, Sıkılaştırıldı

Güncel 08.04.2020 - 11:53, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3630+ kez okundu.
 

Zorunlu Tedbirler, Sıkılaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 3 Nisan'da yapmış olduğu halka sesleniş konuşmasında korona virüs ile ilgili tedbirlerin yeniden gözden geçirildiğini ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda ilave tedbirler almak zorunluluğu hasıl olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 3 Nisan'da yapmış olduğu halka sesleniş konuşmasında korona virüs ile ilgili tedbirlerin yeniden gözden geçirildiğini ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda ilave tedbirler almak zorunluluğu hasıl olduğunu belirterek; "Dünya olarak bilinmeyen bir düşmanla savaşıyoruz. Görünmeyen bu düşmana karşı alacağımız en önemli tedbirler; evde kalınması, temas ve izolasyon olarak belirlenmişti. Daha önce 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarına getirilen yasak kapsamı genişletilerek, 20 yaş ve altı çocuklarımıza ve gençlerimize de uygulanacak. Ayrıca 30 büyükşehir başta olmak üzere Zonguldak ilimiz de kapsama alınarak bu şehirlere giriş çıkış yasaklandı. Şehirlerarası yolculuk yapan araçlar şehir içerisine girmeden diğer illere geçebiliyor. Ayrıca toplu taşıma araçlarına, Pazar yerlerine ve marketlere girişlerde de maske takma zorunluluğu ile birlikte belirli sayıda vatandaşın içeri girebilmesi kuralı getirildi. Başlatmış olduğumuz "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası da vatandaşlarımızdan, iş adamlarımızdan, STK'larımızdan büyük destek gördü. Gerçekten bizim birlikte güçlü olduğumuzu, millet olarak tarihte pek çok defa görüldüğü gibi şimdi de büyük bir dayanışma içerisinde olabildiğimizin kanıtı oldu" dedi. - DORUK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 3 Nisan'da yapmış olduğu halka sesleniş konuşmasında korona virüs ile ilgili tedbirlerin yeniden gözden geçirildiğini ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda ilave tedbirler almak zorunluluğu hasıl olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 3 Nisan'da yapmış olduğu halka sesleniş konuşmasında korona virüs ile ilgili tedbirlerin yeniden gözden geçirildiğini ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda ilave tedbirler almak zorunluluğu hasıl olduğunu belirterek; "Dünya olarak bilinmeyen bir düşmanla savaşıyoruz. Görünmeyen bu düşmana karşı alacağımız en önemli tedbirler; evde kalınması, temas ve izolasyon olarak belirlenmişti. Daha önce 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarına getirilen yasak kapsamı genişletilerek, 20 yaş ve altı çocuklarımıza ve gençlerimize de uygulanacak. Ayrıca 30 büyükşehir başta olmak üzere Zonguldak ilimiz de kapsama alınarak bu şehirlere giriş çıkış yasaklandı. Şehirlerarası yolculuk yapan araçlar şehir içerisine girmeden diğer illere geçebiliyor. Ayrıca toplu taşıma araçlarına, Pazar yerlerine ve marketlere girişlerde de maske takma zorunluluğu ile birlikte belirli sayıda vatandaşın içeri girebilmesi kuralı getirildi.

Başlatmış olduğumuz "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası da vatandaşlarımızdan, iş adamlarımızdan, STK'larımızdan büyük destek gördü. Gerçekten bizim birlikte güçlü olduğumuzu, millet olarak tarihte pek çok defa görüldüğü gibi şimdi de büyük bir dayanışma içerisinde olabildiğimizin kanıtı oldu" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.