Zeus Tapınağı, Dünyada İlk Kez Sinemaya Ev Sahipliği Yapıyor

Güncel 23.07.2021 - 14:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3894+ kez okundu.
 

Zeus Tapınağı, Dünyada İlk Kez Sinemaya Ev Sahipliği Yapıyor

Kütahya'nın ilk film festivali "Aizanoi Kısa Film Festivali", 20-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.
Kütahya'nın ilk film festivali "Aizanoi Kısa Film Festivali", 20-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Kütahya Valiliği himayelerinde gerçekleşecek festivali, Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği düzenliyor. Şu ana kadar 3000'e yakın film başvurusu var ve başvurular 31 Temmuz'a kadar devam edecek. Dünyada ilk kez bir Zeus Tapınağı, sinemaya ev sahipliği yapıyor. İlkleri barındıran #Aizanoi, görsel çağa uyumlu şekilde tanıtılıyor.   Aizanoi Kısa Film Festivali, Kütahya Valiliği himayelerinde Kütahya Belediyesi, Çavdarhisar Kaymakamlığı, Çavdarhisar Belediyesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kütahya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği, Sinema Genel Müdürlüğü, FilmFreeway katkılarıyla gerçekleştirilmekte. Festivalin gerçekleşmesinde emek ve destek veren tüm kurum, kuruluş ve kişiler ile yarışmaya katılanları DORUK Gazetesi olarak tebrik ederiz.  - DORUK 
Kütahya'nın ilk film festivali "Aizanoi Kısa Film Festivali", 20-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

Kütahya'nın ilk film festivali "Aizanoi Kısa Film Festivali", 20-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

Kütahya Valiliği himayelerinde gerçekleşecek festivali, Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği düzenliyor.

Şu ana kadar 3000'e yakın film başvurusu var ve başvurular 31 Temmuz'a kadar devam edecek.

Dünyada ilk kez bir Zeus Tapınağı, sinemaya ev sahipliği yapıyor. İlkleri barındıran #Aizanoi, görsel çağa uyumlu şekilde tanıtılıyor.

 

Aizanoi Kısa Film Festivali, Kütahya Valiliği himayelerinde Kütahya Belediyesi, Çavdarhisar Kaymakamlığı, Çavdarhisar Belediyesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kütahya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği, Sinema Genel Müdürlüğü, FilmFreeway katkılarıyla gerçekleştirilmekte.

Festivalin gerçekleşmesinde emek ve destek veren tüm kurum, kuruluş ve kişiler ile yarışmaya katılanları DORUK Gazetesi olarak tebrik ederiz.  - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.