Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ: Çocuklarını Kaybeden Lanetli Toplumların Geleceği Yoktur

Güncel 26.04.2019 - 13:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3278+ kez okundu.
 

Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ: Çocuklarını Kaybeden Lanetli Toplumların Geleceği Yoktur

Kadın ve Aileyi Koruma Derneği Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ ve dernek üyeleri İstanbul'da kız çocuğuna yönelik cinsel saldırıyı kınayarak, bu durumun salgın bir hal aldığı, idamla cezalandırılmasını istediler.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın her türlü şiddet ve kesinlikle kabul edilemez olan cinsel saldırılardan korunmasını talep ettiklerini belirten Kadın ve Aileyi Koruma Derneği Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ: "Kadın  ve Aileyi Koruma Derneği olarak İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğumuza yönelik cinsel saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz. Ülkemiz hemen her gün çocuklarımıza yönelik ağır cinsel saldırı vakalarıyla sarsılmaktadır. Yargıya yansıyan vakalar artık yüzbinlerle ifade edilmektedir. Geleceğimiz olan masum çocuklarımıza yönelik bu saldırılar, bir hastalık olarak kabul edilen pedofili salgın bir hal almıştır.  Çocuğa yönelik saldırıyı hayatın normal akışı olarak kabul eden hayat anlayışı ülkemizi esir almıştır. '6 yaşındaki çocukla evlenilebilir' diyen hastalıklı kişilikleri toplumun önüne muteber insan, toplum önderi olarak çıkartan, şehir şehir dolaşarak konferanslar vermesini sağlayan iktidar anlayışı ülkemizi bu noktaya taşımıştır. Ülkemizin öncelikle bu anlayıştan kurtulması gerekmektedir.  Çocuklarını kaybeden lanetli toplumların geleceği yoktur. Çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik saldırılar, şiddet ve cinayetler geleceğimizi yok etmektedir.  Çocuklarımıza yönelik cinsel saldırıların, gerçek dışı ifadelerle ülkemizde bulunan sığınmacı ve mültecilere yönelik ötekileştirme, ırkçılık boyutunda, linç kültürünü besleyen nefret söylemi için malzeme yapıldığını da üzülerek görmekteyiz. Henüz failler bile tespit edilmeden büyük facialara ve insanlık trajedilerine yol açabilecek gerçek dışı nefret söylemlerinin bizi daha büyük felaketlere sürükleyeceği aşikardır. Bu tür nefret söylemi içeren asılsız sosyal medya paylaşımlarına karşı da uyanık olmak gerekmektedir.  Kadın ve Aileyi Koruma Derneği olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın her türlü şiddet ve kesinlikle kabul edilemez olan cinsel saldırılardan korunmasını talep ediyoruz. Bu saldırılar bir an önce tüm boyutlarıyla araştırılarak durdurulmalı, yeni vakaların önüne geçilmelidir. Çocuklarımıza yönelik nefret uyandıran cinsel saldırılar, idam gibi kendisi de iğrenç bir toplumsal suç olan fiillere gerekçe yapılmaksızın etkin bir şekilde cezalandırılmalıdır" ifadelerini kullandı. - DORUK
Kadın ve Aileyi Koruma Derneği Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ ve dernek üyeleri İstanbul'da kız çocuğuna yönelik cinsel saldırıyı kınayarak, bu durumun salgın bir hal aldığı, idamla cezalandırılmasını istediler.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın her türlü şiddet ve kesinlikle kabul edilemez olan cinsel saldırılardan korunmasını talep ettiklerini belirten Kadın ve Aileyi Koruma Derneği Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ: "Kadın  ve Aileyi Koruma Derneği olarak İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğumuza yönelik cinsel saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz.

Ülkemiz hemen her gün çocuklarımıza yönelik ağır cinsel saldırı vakalarıyla sarsılmaktadır. Yargıya yansıyan vakalar artık yüzbinlerle ifade edilmektedir. Geleceğimiz olan masum çocuklarımıza yönelik bu saldırılar, bir hastalık olarak kabul edilen pedofili salgın bir hal almıştır. 

Çocuğa yönelik saldırıyı hayatın normal akışı olarak kabul eden hayat anlayışı ülkemizi esir almıştır. '6 yaşındaki çocukla evlenilebilir' diyen hastalıklı kişilikleri toplumun önüne muteber insan, toplum önderi olarak çıkartan, şehir şehir dolaşarak konferanslar vermesini sağlayan iktidar anlayışı ülkemizi bu noktaya taşımıştır. Ülkemizin öncelikle bu anlayıştan kurtulması gerekmektedir. 

Çocuklarını kaybeden lanetli toplumların geleceği yoktur. Çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik saldırılar, şiddet ve cinayetler geleceğimizi yok etmektedir. 

Çocuklarımıza yönelik cinsel saldırıların, gerçek dışı ifadelerle ülkemizde bulunan sığınmacı ve mültecilere yönelik ötekileştirme, ırkçılık boyutunda, linç kültürünü besleyen nefret söylemi için malzeme yapıldığını da üzülerek görmekteyiz. Henüz failler bile tespit edilmeden büyük facialara ve insanlık trajedilerine yol açabilecek gerçek dışı nefret söylemlerinin bizi daha büyük felaketlere sürükleyeceği aşikardır. Bu tür nefret söylemi içeren asılsız sosyal medya paylaşımlarına karşı da uyanık olmak gerekmektedir. 

Kadın ve Aileyi Koruma Derneği olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın her türlü şiddet ve kesinlikle kabul edilemez olan cinsel saldırılardan korunmasını talep ediyoruz. Bu saldırılar bir an önce tüm boyutlarıyla araştırılarak durdurulmalı, yeni vakaların önüne geçilmelidir. Çocuklarımıza yönelik nefret uyandıran cinsel saldırılar, idam gibi kendisi de iğrenç bir toplumsal suç olan fiillere gerekçe yapılmaksızın etkin bir şekilde cezalandırılmalıdır" ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.