Zafer OSB, Altyapı İhalesi Yapıldı

Güncel 13.11.2020 - 19:03, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2947+ kez okundu.
 

Zafer OSB, Altyapı İhalesi Yapıldı

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi I. Etap alanına ait yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu ve Telekom, altyapı şebekesi inşaatları yapım işi ihalesi yapıldı.
Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi I. Etap alanına ait yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu ve Telekom, altyapı şebekesi inşaatları yapım işi ihalesi yapıldı.  81 milyon 772 bin TL keşif bedelli altyapı yapım işi ihalesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yeni hizmet binasında yapıldı.  İhaleye; Bakanlık yetkililerinin yanı sıra Zafer OSB’yi temsilen Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK ile Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE katıldı.  Altıntaş Belediye Başkanı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri'nden Seri Ziyaretler Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK, Organize Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan YILDIRIM, Genel Müdür Yardımcısı Soner ERKEK ile makamında görüşerek, Zafer OSB ile ilgili istişarelerde bulundular. Başkan TEKE ve Genel Sekreter KOYAK, Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail KARA ve Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Daire Başkanı İrfan FİLİK'i makamlarında ziyaret ettiler.   Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: "OSB Genel Müdür, Müdür Yardımcısının ve Daire Müdürlerimizin yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca sürecin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve yetkililere Altıntaş halkımız adına teşekkür ederim. Her şey ALTINTAŞ içi Her şey KÜTAHYA için Gözün Aydın ALTINTA Yolun Açık Olsun ALTINTAŞ " dedi.  - DORUK Fatma
Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi I. Etap alanına ait yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu ve Telekom, altyapı şebekesi inşaatları yapım işi ihalesi yapıldı.

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi I. Etap alanına ait yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu ve Telekom, altyapı şebekesi inşaatları yapım işi ihalesi yapıldı. 

81 milyon 772 bin TL keşif bedelli altyapı yapım işi ihalesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yeni hizmet binasında yapıldı. 
İhaleye; Bakanlık yetkililerinin yanı sıra Zafer OSB’yi temsilen Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK ile Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE katıldı. 

Altıntaş Belediye Başkanı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri'nden Seri Ziyaretler

Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK, Organize Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan YILDIRIM, Genel Müdür Yardımcısı Soner ERKEK ile makamında görüşerek, Zafer OSB ile ilgili istişarelerde bulundular.

Başkan TEKE ve Genel Sekreter KOYAK, Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail KARA ve Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Daire Başkanı İrfan FİLİK'i makamlarında ziyaret ettiler.  

Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: "OSB Genel Müdür, Müdür Yardımcısının ve Daire Müdürlerimizin yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca sürecin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve yetkililere Altıntaş halkımız adına teşekkür ederim.

Her şey ALTINTAŞ içi

Her şey KÜTAHYA için

Gözün Aydın ALTINTA

Yolun Açık Olsun ALTINTAŞ " dedi.  - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.