Yılmaz BÜYÜKERŞEN'den, KAHVECİ'ye Destek Sözü

Siyaset 30.01.2019 - 17:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3903+ kez okundu.
 

Yılmaz BÜYÜKERŞEN'den, KAHVECİ'ye Destek Sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci ve CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt’u ziyaret ederek 31 Mart’ta Kütahya Belediye Başkanı seçilmesi durumunda destek sözü aldılar.
Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci ve CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt’u ziyaret ederek  31 Mart’ta Kütahya Belediye Başkanı seçilmesi durumunda  destek sözü aldılar. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci Eskişehir’e giderek bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden Kasap ve Kahveci, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile de bir araya geldi. Seçim sürecinin görüşüldüğü ziyaretlerde Yılmaz Büyükerşen, Kahveci’ye Kütahya Belediye Başkanı olması durumunda tüm projelerde elinden gelen desteği vereceğini dile getirerek, “Nazik ziyaretleri nedeniyle Kütahya Milletvekilimiz Dr. Ali Fazıl Kasap ve Belediye Başkan Adayımız Eyüp Kahveci’ye teşekkür ediyorum.  İnanıyorum ki komşu kentimiz de hak ettiği, ancak yıllardır mahrum kaldığı belediyecilikle tanışacaktır” Dedi. Ziyaretlerle ilgili konuşan Milletvekili Kasap ise, “Yaşanabilir bir Kütahya için projelerimizi konuşup, destek sözü aldığımız tüm Belediye Başkanlarımıza şimdiden teşekkür ediyor, Kütahya için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. - DORUK
Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci ve CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt’u ziyaret ederek 31 Mart’ta Kütahya Belediye Başkanı seçilmesi durumunda destek sözü aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci ve CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt’u ziyaret ederek  31 Mart’ta Kütahya Belediye Başkanı seçilmesi durumunda  destek sözü aldılar.

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci Eskişehir’e giderek bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden Kasap ve Kahveci, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile de bir araya geldi.

Seçim sürecinin görüşüldüğü ziyaretlerde Yılmaz Büyükerşen, Kahveci’ye Kütahya Belediye Başkanı olması durumunda tüm projelerde elinden gelen desteği vereceğini dile getirerek, “Nazik ziyaretleri nedeniyle Kütahya Milletvekilimiz Dr. Ali Fazıl Kasap ve Belediye Başkan Adayımız Eyüp Kahveci’ye teşekkür ediyorum.  İnanıyorum ki komşu kentimiz de hak ettiği, ancak yıllardır mahrum kaldığı belediyecilikle tanışacaktır” Dedi.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Milletvekili Kasap ise, “Yaşanabilir bir Kütahya için projelerimizi konuşup, destek sözü aldığımız tüm Belediye Başkanlarımıza şimdiden teşekkür ediyor, Kütahya için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.