Vali ÇELİK: Kadın, Huzurlu ve Sağlıklı Toplumun Temel Taşıdır

Güncel 07.03.2022 - 16:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2992+ kez okundu.
 

Vali ÇELİK: Kadın, Huzurlu ve Sağlıklı Toplumun Temel Taşıdır

Kütahya Valisi Ali ÇELİK, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir açıklama yaparak Türk kadınının, milletimizi ayakta tutan en önemli unsurlardan olduğunu belirtti.
Kütahya Valisi Ali ÇELİK, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir açıklama yaparak Türk kadınının, milletimizi ayakta tutan en önemli unsurlardan olduğunu belirterek, diğer pek çok ülkeden önce Atatürk'ün kadınlara yasal düzenlemeler yapılarak eşit koşullar sağlandığını şuanda da önemli gelişmeler sağlandığını ifade etti. Vali Ali ÇELİK: "Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Türk kadını; milletimizin var olduğu günden bu yana toplumumuzu ayakta tutan, toplumsal, ekonomik ve sosyal yaşantımızın en önemli unsurlarındandır. Türk toplum ve aile yapısında aile dokusunun temelini oluşturan kadınlar özverinin ve şefkatin kaynağı durumundadırlar.  Atatürk'ün öngörüsüyle kadınlar her alanda erkeklerle eşit koşullarda olacak şekilde yasal düzenlemeler, birçok dünya ülkesinden önce hayata geçirilmiştir. Bugün de kadınların sorunlarına sahip çıkılarak, kadın hakları konusunda önemli gelişmeler sağlanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerimiz ile eşleri olmak üzere Türk analarını bir defa daha gururla, onurla yad ediyor; dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK 
Kütahya Valisi Ali ÇELİK, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir açıklama yaparak Türk kadınının, milletimizi ayakta tutan en önemli unsurlardan olduğunu belirtti.

Kütahya Valisi Ali ÇELİK, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir açıklama yaparak Türk kadınının, milletimizi ayakta tutan en önemli unsurlardan olduğunu belirterek, diğer pek çok ülkeden önce Atatürk'ün kadınlara yasal düzenlemeler yapılarak eşit koşullar sağlandığını şuanda da önemli gelişmeler sağlandığını ifade etti.

Vali Ali ÇELİK: "Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır.

Türk kadını; milletimizin var olduğu günden bu yana toplumumuzu ayakta tutan, toplumsal, ekonomik ve sosyal yaşantımızın en önemli unsurlarındandır. Türk toplum ve aile yapısında aile dokusunun temelini oluşturan kadınlar özverinin ve şefkatin kaynağı durumundadırlar. 

Atatürk'ün öngörüsüyle kadınlar her alanda erkeklerle eşit koşullarda olacak şekilde yasal düzenlemeler, birçok dünya ülkesinden önce hayata geçirilmiştir. Bugün de kadınların sorunlarına sahip çıkılarak, kadın hakları konusunda önemli gelişmeler sağlanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerimiz ile eşleri olmak üzere Türk analarını bir defa daha gururla, onurla yad ediyor; dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.