Vali Ali ÇELİK: Vatan Sana Minnettar

Güncel 10.11.2020 - 10:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2483+ kez okundu.
 

Vali Ali ÇELİK: Vatan Sana Minnettar

Kütahya Valisi Ali ÇELİK, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82.yılında andı.
Kütahya Valisi Ali ÇELİK, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82.yılında andı. Vali Ali ÇELİK: "Yokluklar ve imkânsızlıklar içinde bağımsızlığa yürüyen aziz milletimizin büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yılında rahmet, saygı ve minnetle yâd ediyorum.  Milletimize olan sarsılmaz inancı, siyasi ve askeri dehasıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti yalnızca bir milletin geleceğini değil dünyanın tarihini değiştirmiş, bütün ezilen milletlere umut olmuş ve yol göstermiştir. Atatürk’ün temellerini Kütahya’da attığı ve “Benim en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.         Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklâl Savaşı’mızın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı. - DORUK
Kütahya Valisi Ali ÇELİK, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82.yılında andı.

Kütahya Valisi Ali ÇELİK, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82.yılında andı.

Vali Ali ÇELİK: "Yokluklar ve imkânsızlıklar içinde bağımsızlığa yürüyen aziz milletimizin büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yılında rahmet, saygı ve minnetle yâd ediyorum. 

Milletimize olan sarsılmaz inancı, siyasi ve askeri dehasıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti yalnızca bir milletin geleceğini değil dünyanın tarihini değiştirmiş, bütün ezilen milletlere umut olmuş ve yol göstermiştir.

Atatürk’ün temellerini Kütahya’da attığı ve “Benim en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.        

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklâl Savaşı’mızın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.