Uşak ve Kütahya'da Gençlik Spor İl Müdürlerinde Değişiklik

05.12.2021 - 11:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2289+ kez okundu.
 

Uşak ve Kütahya'da Gençlik Spor İl Müdürlerinde Değişiklik

Uşak Gençlik Spor İl Müdürü ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü'nün görev yerleri değişti.
Uşak Gençlik Spor İl Müdürü ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü'nün görev yerleri değişti. 2015 yıllarında Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü görevlerinde bulunup, 2019 yılı Ocak ayında Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Müdürler, 2021 yılı Aralık ayında ise Uşak Gençlik Spor İl Müdürü olan Tahir Emre CAN, Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanırken; Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü olan Feyzullah GAYRET, Uşak Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanmıştır.   Uşak Gençlik Spor İl Müdürlüğü: "İl Müdürümüz Tahir Emre CAN'ın yeni görev yeri Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğü hayırlı olsun. Hizmetleriniz için teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun" ifadeleri kullanıldı.   Âdeta gençlik Uşak Gençlik Spor İl Müdürlüğü yapan Tahir Emre CAN'ı sevgi seline tutmuş ve illerinden gidişine üzüntülerini dile getirmişler. İşte o ifadelerden bazıları; *Emine isminde bir kızımız: "öğrencilik hayatım boyunca öğrenciye bu kadar değer veren, her zaman yanında olan bir eğitimci ile hiç karşılaşmamıştım, yolu açık olsun en güzel yerlere gelmeye hak ediyor gönlü güzel insan" *Rüveyda: "Kütahyalı arkadaşlar hocamızın kıymetini bilin, Yeni görev yerinizde başarılar hocam " * Aslıhan Kara: " Güzel konuşmalarınızla ve hep yanımızda olmanızla aklımda kalacaksınız teşekkürler her şey için..." ifadeleri kullanıldı. Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Tahir Emre CAN, 1984  Uşak doğumlu. Yüksek öğrenimini Uşak Eğitim Fakültesinde sınıf öğretmenliğinde tamamlayıp,  Yüksek Lisans eğitimini de Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetiminde yapan; birçok köy okulunda hizmet ettikten sonra 2015 Aralık ayında Kredi Yurtlar Kurumu Uşak Erkek Yurdunda Yurt Müdür olarak göreve başlayan CAN, Kredi Yurtlar Kurumu Uşak İl Müdürlüğü kurulmasıyla birlikte Uşak İl Müdürü olarak göreve atandı. 2019 yılı Ocak ayında Uşak Gençlik Spor il Müdürü olarak atanan CAN, 2021 Aralık ayında Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı. Gençlik ile alakalı birçok etkinlikte ve STK larda görev alan Müdür CAN, evli ve iki çocuk babasıdır. DORUK Gazetesi olarak Uşak'a atanan Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET'e yeni görev yerinde başarılar diliyor; Gençlerle sürekli diyalog içinde olduğu ve yaptığı hizmetlerle Uşak'ın ve gençlerin gönlünü fetheden yeni Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Tahir Emre CAN'a  yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz. - DORUK Fatma
Uşak Gençlik Spor İl Müdürü ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü'nün görev yerleri değişti.

Uşak Gençlik Spor İl Müdürü ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü'nün görev yerleri değişti.

2015 yıllarında Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü görevlerinde bulunup, 2019 yılı Ocak ayında Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Müdürler, 2021 yılı Aralık ayında ise Uşak Gençlik Spor İl Müdürü olan Tahir Emre CAN, Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanırken; Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü olan Feyzullah GAYRET, Uşak Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanmıştır.

 

Uşak Gençlik Spor İl Müdürlüğü: "İl Müdürümüz Tahir Emre CAN'ın yeni görev yeri Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğü hayırlı olsun. Hizmetleriniz için teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun" ifadeleri kullanıldı.

 

Âdeta gençlik Uşak Gençlik Spor İl Müdürlüğü yapan Tahir Emre CAN'ı sevgi seline tutmuş ve illerinden gidişine üzüntülerini dile getirmişler. İşte o ifadelerden bazıları;

*Emine isminde bir kızımız: "öğrencilik hayatım boyunca öğrenciye bu kadar değer veren, her zaman yanında olan bir eğitimci ile hiç karşılaşmamıştım, yolu açık olsun en güzel yerlere gelmeye hak ediyor gönlü güzel insan"

*Rüveyda: "Kütahyalı arkadaşlar hocamızın kıymetini bilin, Yeni görev yerinizde başarılar hocam "

* Aslıhan Kara: " Güzel konuşmalarınızla ve hep yanımızda olmanızla aklımda kalacaksınız teşekkürler her şey için..." ifadeleri kullanıldı.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Tahir Emre CAN, 1984  Uşak doğumlu. Yüksek öğrenimini Uşak Eğitim Fakültesinde sınıf öğretmenliğinde tamamlayıp,  Yüksek Lisans eğitimini de Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetiminde yapan; birçok köy okulunda hizmet ettikten sonra 2015 Aralık ayında Kredi Yurtlar Kurumu Uşak Erkek Yurdunda Yurt Müdür olarak göreve başlayan CAN, Kredi Yurtlar Kurumu Uşak İl Müdürlüğü kurulmasıyla birlikte Uşak İl Müdürü olarak göreve atandı. 2019 yılı Ocak ayında Uşak Gençlik Spor il Müdürü olarak atanan CAN, 2021 Aralık ayında Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı. Gençlik ile alakalı birçok etkinlikte ve STK larda görev alan Müdür CAN, evli ve iki çocuk babasıdır.

DORUK Gazetesi olarak Uşak'a atanan Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET'e yeni görev yerinde başarılar diliyor; Gençlerle sürekli diyalog içinde olduğu ve yaptığı hizmetlerle Uşak'ın ve gençlerin gönlünü fetheden yeni Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Tahir Emre CAN'a  yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.