Uluslararası Alanda Türkiye'ye En Çok Madalya'yı Kick Boks Kazandırdı

03.01.2022 - 22:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3320+ kez okundu.
 

Uluslararası Alanda Türkiye'ye En Çok Madalya'yı Kick Boks Kazandırdı

Uluslararası Alanda Türkiye'ye En Çok Madalya'yı Kick Boks Kazandırdı Kick Boks Kütahya İl Temsilcisi ve Antrenör Ahmet ARABACI ile Uluslararası Hakem ve Antrenör Fatma ÇAKIR, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI'yı makamında ziyaret etti. ARABACI ve ÇAKIR, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI'yla Kick Boks ile ilgili gelişmeleri istişare etti. İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Başkanımızın verdiği bilgiler arasında 2021 yılında uluslararası alanda ülkemizin aldığı 3.785 madalyanın 799'unun Kick Boks branşında alındığı ve tüm branşlarda madalya sayısına göre Kick Boks'un 1.sırada olduğunu öğrenmek bizi gururlandırdı. Bu başarıda büyük emeği olan Federasyon Başkanımız Sayın Salim KAYICI'yı, Federasyon yöneticilerini tebrik eder; başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Değerli Başkanımızın ziyaretimiz esnasında bize göstermiş olduğu samimi ilgi ve alakadan dolayı, şahsımız ve Kütahya Kick Boks camiası adına teşekkür ediyoruz" dedi. - DORUK

Uluslararası Alanda Türkiye'ye En Çok Madalya'yı Kick Boks Kazandırdı Kick Boks Kütahya İl Temsilcisi ve Antrenör Ahmet ARABACI ile Uluslararası Hakem ve Antrenör Fatma ÇAKIR, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI'yı makamında ziyaret etti.

ARABACI ve ÇAKIR, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI'yla Kick Boks ile ilgili gelişmeleri istişare etti. İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Başkanımızın verdiği bilgiler arasında 2021 yılında uluslararası alanda ülkemizin aldığı 3.785 madalyanın 799'unun Kick Boks branşında alındığı ve tüm branşlarda madalya sayısına göre Kick Boks'un 1.sırada olduğunu öğrenmek bizi gururlandırdı. Bu başarıda büyük emeği olan Federasyon Başkanımız Sayın Salim KAYICI'yı, Federasyon yöneticilerini tebrik eder; başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Değerli Başkanımızın ziyaretimiz esnasında bize göstermiş olduğu samimi ilgi ve alakadan dolayı, şahsımız ve Kütahya Kick Boks camiası adına teşekkür ediyoruz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.