ÜLKÜCÜLER MHP İL BAŞKANLIĞININ İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Güncel 25.05.2019 - 16:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3582+ kez okundu.
 

ÜLKÜCÜLER MHP İL BAŞKANLIĞININ İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

MHP İl Başkanlığınca verilen iftar yemeğine katılım göz kamaştırdı.
MHP İl Başkanlığınca Grand De Luxe Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine katılım olağanüstü oldu. Göreve geldiğinden bu zamana kadar geçen sürede Başarılı bir yönetim sergileyen MHP İl Yönetimi tüm Ülkücüleri iftar yemeğinde buluşturdu. MHP İl Yönetiminin verdiği iftar yemeğine MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş.Eğitim -Sen Sendikası Genel Başkan Yradımcısı S.Ali Kaplan, Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç ve yönetimi, İlçe Başkanları ve yönetimleri, İl Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri,Basın mensupları,Sendika ve Sivil Toplum Örgüt (STK)' leri başkan ve yöneticileri ile MHP'ye gönül veren davetliler katıldı. İftar saatinden önce okunan Kuran-ı kerim tilaveti akabinde dualar eşliğinde iftar yapıldı. İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan İl Başkanı Ferhan Yıldırım ..; '' 2017 yılında İlçe Başkanından İl başkanlığına seçildiğimde zor bir görevi devir aldığımın bilincinde ve idrakındaydım. Sistemli ve azimle ve birbirinden değerli İl ve İlçe yönetimi dava arkadaşlarımla çalışmalarımız sonucunda 24 Haziran seçimlerinde bir Milletvekili çıkartma başarısını elde ettik. Ve o gece yaptığım konuşmada ^^ Sıra Kütahya Belediyesini almaya geldi^^ demiştim. 31 Mart Yerel seçimlerinde her zaman olduğu gibi İl ve Merkez İlçe,yönetimi ile koordineli şekilde, geçtiğimiz dönem yerel seçimindeki hatalarımızı tekrarlamamak adına iyi bir çalışma ortamı içinde, Başta, çalmadık kapı, misafir olunmadık hane bırakmamak üzere tüm imkansızlıklara rağmen üstün bir gayret gösteren İl Kadın kollarımız olmaz üzere, İl Genel Meclis üyeleri,Belediye Meclis üyeleri ve sahalarda bizi yanlız bırakmayan isimsiz kahramanlarımızla Kütahyanın tarihinde bir ilke imza atarak Kütahya Belediye Başkanlığını kazandık. Kütahya Yerel Seçim Tarihine altın harflerle yazılacak bu başarıyı bizlere nasip eden yüce Allaha şükürler olsun,Bu başarıyı bizi yaşatan sizlerle bir arada bu gün burada iftar etmenin mutluluğunuda bana yaşattınız hepinizden Allah razı olsun,ayağınıza yüreğinize sağlık hepinize afiyet olsun'' diyerek konuşmasını tamamladı. İftar, hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
MHP İl Başkanlığınca verilen iftar yemeğine katılım göz kamaştırdı.

MHP İl Başkanlığınca Grand De Luxe Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine katılım olağanüstü oldu.
Göreve geldiğinden bu zamana kadar geçen sürede Başarılı bir yönetim sergileyen MHP İl Yönetimi tüm Ülkücüleri iftar yemeğinde buluşturdu.
MHP İl Yönetiminin verdiği iftar yemeğine MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş.Eğitim -Sen Sendikası Genel Başkan Yradımcısı S.Ali Kaplan, Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç ve yönetimi, İlçe Başkanları ve yönetimleri, İl Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri,Basın mensupları,Sendika ve Sivil Toplum Örgüt (STK)' leri başkan ve yöneticileri ile MHP'ye gönül veren davetliler katıldı.
İftar saatinden önce okunan Kuran-ı kerim tilaveti akabinde dualar eşliğinde iftar yapıldı.
İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan İl Başkanı Ferhan Yıldırım ..;
'' 2017 yılında İlçe Başkanından İl başkanlığına seçildiğimde zor bir görevi devir aldığımın bilincinde ve idrakındaydım. Sistemli ve azimle ve birbirinden değerli İl ve İlçe yönetimi dava arkadaşlarımla çalışmalarımız sonucunda 24 Haziran seçimlerinde bir Milletvekili çıkartma başarısını elde ettik.
Ve o gece yaptığım konuşmada ^^ Sıra Kütahya Belediyesini almaya geldi^^ demiştim.
31 Mart Yerel seçimlerinde her zaman olduğu gibi İl ve Merkez İlçe,yönetimi ile koordineli şekilde, geçtiğimiz dönem yerel seçimindeki hatalarımızı tekrarlamamak adına iyi bir çalışma ortamı içinde, Başta, çalmadık kapı, misafir olunmadık hane bırakmamak üzere tüm imkansızlıklara rağmen üstün bir gayret gösteren İl Kadın kollarımız olmaz üzere, İl Genel Meclis üyeleri,Belediye Meclis üyeleri ve sahalarda bizi yanlız bırakmayan isimsiz kahramanlarımızla Kütahyanın tarihinde bir ilke imza atarak Kütahya Belediye Başkanlığını kazandık. Kütahya Yerel Seçim Tarihine altın harflerle yazılacak bu başarıyı bizlere nasip eden yüce Allaha şükürler olsun,Bu başarıyı bizi yaşatan sizlerle bir arada bu gün burada iftar etmenin mutluluğunuda bana yaşattınız hepinizden Allah razı olsun,ayağınıza yüreğinize sağlık hepinize afiyet olsun'' diyerek konuşmasını tamamladı.
İftar, hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.