Ülkü Ocakları Başkanından, DORUK Gazetesi'ne Ziyaret

Spor 09.01.2020 - 11:18, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3786+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları Başkanından, DORUK Gazetesi'ne Ziyaret

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı. AKKOÇ, Ülkü Ocaklarının bir yandan eğitim ve sosyal faaliyetleri sürdürürken, bir yandan da STK'lar, kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan AKKOÇ: "Bu cümleden olarak yerel basınımızı da ziyaret edip, bilgilendirme yaparken, bir taraftan da basınımızın tespit ve eleştirilerini de birinci ağızdan yerinde almış oluyoruz. Yerel basınımız çalışmalarımızda bize önemli destekler veriyor.   DORUK Gazetesi olarak bu desteği hep yanımızda htik. DORUK Gazetesi'nin tarafsız, yansız ve cesur yayıncılık anlayışını takdirle karşılıyoruz. Halkın haber alma hakkını, en teferruatlı bir şekilde sağlamaya çalışan bir gazetemiz. Size ve DORUK Gazetesine katkı veren tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyor, diyaloğumuzun sürekliliği temennisiyle başarılarınızın devamını diliyorum. Bu ziyaretimizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde yapmak isterdik, ancak gazetecilerimizin o gün programlarının yoğunluğunu düşünerek, erkene aldık. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü de kutluyoruz" dedi. DORUK Gazetesi olarak bu nazik ziyaretinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ'a teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.- DORUK
Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

AKKOÇ, Ülkü Ocaklarının bir yandan eğitim ve sosyal faaliyetleri sürdürürken, bir yandan da STK'lar, kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan AKKOÇ: "Bu cümleden olarak yerel basınımızı da ziyaret edip, bilgilendirme yaparken, bir taraftan da basınımızın tespit ve eleştirilerini de birinci ağızdan yerinde almış oluyoruz. Yerel basınımız çalışmalarımızda bize önemli destekler veriyor.

 

DORUK Gazetesi olarak bu desteği hep yanımızda htik. DORUK Gazetesi'nin tarafsız, yansız ve cesur yayıncılık anlayışını takdirle karşılıyoruz. Halkın haber alma hakkını, en teferruatlı bir şekilde sağlamaya çalışan bir gazetemiz. Size ve DORUK Gazetesine katkı veren tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyor, diyaloğumuzun sürekliliği temennisiyle başarılarınızın devamını diliyorum.

Bu ziyaretimizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde yapmak isterdik, ancak gazetecilerimizin o gün programlarının yoğunluğunu düşünerek, erkene aldık. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü de kutluyoruz" dedi.

DORUK Gazetesi olarak bu nazik ziyaretinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ'a teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.- DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.