Türk Eğitim Sen, Öğretmenler Gününü Sağlık Çalışanlarına İthaf Etti

Eğitim 24.11.2020 - 18:45, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3001+ kez okundu.
 

Türk Eğitim Sen, Öğretmenler Gününü Sağlık Çalışanlarına İthaf Etti

Türk Eğitim Sen Kütahya Şube Başkanı Erdoğan AKTAŞ ve yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler gününde çelengi KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi ana binaya bırakarak açıklama yaptı.
Türk Eğitim Sen Kütahya Şubesi olarak bu seneki 24 Kasım Öğretmenler Gününü Fedakar Sağlık Çalışanlarına İthaf ediyoruz diyen Türk Eğitim Sen Kütahya Şube Başkanı Erdoğan AKTAŞ: "Ülkemizde salgının başladığı Mart ayından bu yana Kamu Çalışanlarından eğitim camiası sıkı bir çalışma içine girmişler ve İrfan ordusu dediğimiz öğretmenlerimiz bu süreçte; Uzaktan Eğitim verdik… Vefa Destek Ekiplerinde yer aldık… Eba destek noktaları oluşturduk… Bilgisayarı olmayan öğrencimize bilgisayar bulduk… İnterneti olmayan öğrencilerimize internet sağladık… Telefonla her öğrencimize ulaştık… Şehirlere, mahallelere, köylere, evlere gittik… Uzaktan, yüz yüze, birleştirilmiş, ortak ders işledik… Filyasyon ve denetim ekiplerinde görev aldık… Köy kahvelerine,cenaze,düğün,nişan merasimlerine kontrole gittik… Milletimizin her derdiyle uğraştık… Bu vesileyle; başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun… Bu yıl ülkemiz için ve öğretmenlerimiz için zor bir yıldı. Ancak; Salgınla mücadelede ön safta çarpışan…  Özlük haklarında iyileştirmeler yapılmayan… Şiddete maruz kalan… Fedakar Sağlık Çalışanlarımızı unutamayız… Bu sebeple bu sene 24 Kasım Öğretmenler Gününü, Türk Eğitim Sen Kütahya Şubesi olarak;  Fedakar Sağlık Çalışanlarımıza ithaf ediyoruz…. Sizlere Minnettarız…" ifadelerini kullandı. - DORUK
Türk Eğitim Sen Kütahya Şube Başkanı Erdoğan AKTAŞ ve yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler gününde çelengi KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi ana binaya bırakarak açıklama yaptı.

Türk Eğitim Sen Kütahya Şubesi olarak bu seneki 24 Kasım Öğretmenler Gününü Fedakar Sağlık Çalışanlarına İthaf ediyoruz diyen Türk Eğitim Sen Kütahya Şube Başkanı Erdoğan AKTAŞ: "Ülkemizde salgının başladığı Mart ayından bu yana Kamu Çalışanlarından eğitim camiası sıkı bir çalışma içine girmişler ve İrfan ordusu dediğimiz öğretmenlerimiz bu süreçte;

Uzaktan Eğitim verdik…

Vefa Destek Ekiplerinde yer aldık…

Eba destek noktaları oluşturduk…

Bilgisayarı olmayan öğrencimize bilgisayar bulduk…

İnterneti olmayan öğrencilerimize internet sağladık…

Telefonla her öğrencimize ulaştık…

Şehirlere, mahallelere, köylere, evlere gittik…

Uzaktan, yüz yüze, birleştirilmiş, ortak ders işledik…

Filyasyon ve denetim ekiplerinde görev aldık…

Köy kahvelerine,cenaze,düğün,nişan merasimlerine kontrole gittik…

Milletimizin her derdiyle uğraştık…

Bu vesileyle; başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun…

Bu yıl ülkemiz için ve öğretmenlerimiz için zor bir yıldı.

Ancak; Salgınla mücadelede ön safta çarpışan…

 Özlük haklarında iyileştirmeler yapılmayan…

Şiddete maruz kalan…

Fedakar Sağlık Çalışanlarımızı unutamayız…

Bu sebeple bu sene 24 Kasım Öğretmenler Gününü,

Türk Eğitim Sen Kütahya Şubesi olarak;

 Fedakar Sağlık Çalışanlarımıza ithaf ediyoruz….

Sizlere Minnettarız…" ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.