Tunçbilek'te, İşler Karışık

Siyaset 26.01.2019 - 15:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4026+ kez okundu.
 

Tunçbilek'te, İşler Karışık

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde dışarıdan birisinin Tunçbilek Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi Tunçbilek'i karıştırdı. Mevcut Belediye Başkanı Agah AŞKIN'ın geçen süreçte başarılı bir çalışma ortaya koyduğunu ve bir çok ödül aldığını ifade eden bazı Tunçbilek'liler: "Başkanımız elinden geleni yaparak, Beldemize önemli hizmetler vermiştir. Halen de çalışmalarını bu minval üzerine sürdürmektedir. Hal böyleyken AK Parti Tunçbilek Belediye Başkan adaylığına, Başkan Agah AŞKIN'ın gösterilmemesi üzüntüyle karşılanırken; özellikle Tunçbilek dışından birinin Tavşanlı İlçe Başkanı Sayın Nejat TÜLEK'in aday gösterilmesi Tunçbilek'e ciddiyetsiz bakıldığını, Tavşanlı'daki hesaplaşmanın Tunçbilek Başkan Adaylığı ile çözülmeye çalışıldığının, Tunçbilekliler olarak bunu hazmedemiyoruz. Bu bakımdan gerekirse Agah Başkan'ın Bağımsız olarak adaylığını açıklamasını bekliyoruz" dediler. Gelişme ile ilgili bilgi almak istediğimiz Tunçbilek Belediye Başkanı Agah AŞKIN ise "Pek çok hemşerim bu konuda bana da müracaatta bulunuyorlar. Doğrusu olay benim de garibime gitmiştir. Keşke Tunçbilek'ten birisi aday olsaydı da ben de yanında ve destekçisi olsaydım. Ben 31 Mart'a kadar Tunçbilek'in Belediye Başkanıyım. Süreç içerisinde durumu gözden geçirip, bir karar vereceğiz elbette" dedi. - DORUK

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde dışarıdan birisinin Tunçbilek Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi Tunçbilek'i karıştırdı.

Mevcut Belediye Başkanı Agah AŞKIN'ın geçen süreçte başarılı bir çalışma ortaya koyduğunu ve bir çok ödül aldığını ifade eden bazı Tunçbilek'liler: "Başkanımız elinden geleni yaparak, Beldemize önemli hizmetler vermiştir. Halen de çalışmalarını bu minval üzerine sürdürmektedir.

Hal böyleyken AK Parti Tunçbilek Belediye Başkan adaylığına, Başkan Agah AŞKIN'ın gösterilmemesi üzüntüyle karşılanırken; özellikle Tunçbilek dışından birinin Tavşanlı İlçe Başkanı Sayın Nejat TÜLEK'in aday gösterilmesi Tunçbilek'e ciddiyetsiz bakıldığını, Tavşanlı'daki hesaplaşmanın Tunçbilek Başkan Adaylığı ile çözülmeye çalışıldığının, Tunçbilekliler olarak bunu hazmedemiyoruz. Bu bakımdan gerekirse Agah Başkan'ın Bağımsız olarak adaylığını açıklamasını bekliyoruz" dediler.

Gelişme ile ilgili bilgi almak istediğimiz Tunçbilek Belediye Başkanı Agah AŞKIN ise "Pek çok hemşerim bu konuda bana da müracaatta bulunuyorlar. Doğrusu olay benim de garibime gitmiştir. Keşke Tunçbilek'ten birisi aday olsaydı da ben de yanında ve destekçisi olsaydım. Ben 31 Mart'a kadar Tunçbilek'in Belediye Başkanıyım. Süreç içerisinde durumu gözden geçirip, bir karar vereceğiz elbette" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.