Tunçbilek Belediyesi, Birlik Beraberlik İftarı

Spor 26.05.2019 - 13:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3752+ kez okundu.
 

Tunçbilek Belediyesi, Birlik Beraberlik İftarı

Tunçbilek Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftarda birlik, beraberlik, kardeşliğin önemine değinildi.
Tunçbilek Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftarda birlik, beraberlik, kardeşliğin önemine değinildi. Katılımcıları girişte karşılayan Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN, davete icabet eden tüm misafirleriyle tek tek ilgilendi. Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN, iftarda yapmış olduğu konuşmada; "Ramazan ayı, her bireyin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği, Kendisini yenilediği, maneviyatın arttığı, bereketli bir aydır. İnsanlar arasında dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bu ay bize sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olamayan ihtiyaç sahibi insanları kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini hatırlatır. Paylaşmanın lezzetini bize hatırlatan bir aydır. Allah, birliğimizi kardeşliğimizi daim kalsın. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim" dedi. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ ise; "Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde yaşanmasının en güzel örneklerinden bir tanesi toplu iftarlardır. Öncelikle cenabı hak, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri nezdinde kabul buyursun. Sayın Belediye Başkanıma bu kadar güzide topluluğu bir arada topladığı için, şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik, kardeşlik üzerine kurulmuştur. Bu salonda çeşitli görüşlere mensup, çeşitli düşüncelere mensup yüzlerce kardeşimiz; aynı semaya elimizi kaldırıp, aynı duayı yaptık.Allah devletimize milletimize zeval vermesin dedik. Sayın Belediye Başkanıma bizleri bir araya getirdiği için, siz değerli haziruna katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı hanelerimize huzur, mutluluk getirsin" dedi. İftar Programına Tavşanlı Kaymakamı Yüksel KARA, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, TES İŞ Genel Başkan Yardımcısı Eşref ERDEN, Kick Boks Federasyonu Temsilcisi Ahmet ARABACI, daire müdürleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - DORUK Fatma Çakır
Tunçbilek Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftarda birlik, beraberlik, kardeşliğin önemine değinildi.

Tunçbilek Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftarda birlik, beraberlik, kardeşliğin önemine değinildi.

Katılımcıları girişte karşılayan Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN, davete icabet eden tüm misafirleriyle tek tek ilgilendi.

Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN, iftarda yapmış olduğu konuşmada; "Ramazan ayı, her bireyin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği, Kendisini yenilediği, maneviyatın arttığı, bereketli bir aydır. İnsanlar arasında dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bu ay bize sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olamayan ihtiyaç sahibi insanları kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini hatırlatır. Paylaşmanın lezzetini bize hatırlatan bir aydır. Allah, birliğimizi kardeşliğimizi daim kalsın.

Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim" dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ ise; "Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde yaşanmasının en güzel örneklerinden bir tanesi toplu iftarlardır. Öncelikle cenabı hak, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri nezdinde kabul buyursun.

Sayın Belediye Başkanıma bu kadar güzide topluluğu bir arada topladığı için, şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik, kardeşlik üzerine kurulmuştur. Bu salonda çeşitli görüşlere mensup, çeşitli düşüncelere mensup yüzlerce kardeşimiz; aynı semaya elimizi kaldırıp, aynı duayı yaptık.Allah devletimize milletimize zeval vermesin dedik.

Sayın Belediye Başkanıma bizleri bir araya getirdiği için, siz değerli haziruna katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı hanelerimize huzur, mutluluk getirsin" dedi.

İftar Programına Tavşanlı Kaymakamı Yüksel KARA, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, TES İŞ Genel Başkan Yardımcısı Eşref ERDEN, Kick Boks Federasyonu Temsilcisi Ahmet ARABACI, daire müdürleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.