Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN: Birlik İçinde Hizmetleri Gerçekleştirmeye Odaklandık

23.04.2019 - 22:58, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2879+ kez okundu.
 

Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN: Birlik İçinde Hizmetleri Gerçekleştirmeye Odaklandık

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçiminde Tunçbilek Belediye Başkanı seçilen Mustafa Düzgün düzenlenen törenle görevi devraldı. Törende konuşma yapan Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, projeleriyle, hizmete aday olduklarını, Tunçbilek halkının da bu projelere onay vererek, Başkanlık görevini kendisine teslim ettiklerini ifade etti. Bu projelerin bir an önce başlatılmasını, birlik beraberlik içinde, güzel hizmetleri gerçekleştirmeye odaklandıklarını belirterek “Seçim süresince bana çok destek olan aileme ve çalışma arkadaşlarıma il ve ilçe başkanlarımıza vekilimiz Ahmet Erbaş’a ve çok değerli Başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum" dedi. Törende eski Belediye Başkanı Agah Aşkın'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.- DORUK

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçiminde Tunçbilek Belediye Başkanı seçilen Mustafa Düzgün düzenlenen törenle görevi devraldı.

Törende konuşma yapan Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, projeleriyle, hizmete aday olduklarını, Tunçbilek halkının da bu projelere onay vererek, Başkanlık görevini kendisine teslim ettiklerini ifade etti. Bu projelerin bir an önce başlatılmasını, birlik beraberlik içinde, güzel hizmetleri gerçekleştirmeye odaklandıklarını belirterek “Seçim süresince bana çok destek olan aileme ve çalışma arkadaşlarıma il ve ilçe başkanlarımıza vekilimiz Ahmet Erbaş’a ve çok değerli Başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Törende eski Belediye Başkanı Agah Aşkın'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.- DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.