TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Kütahya'yı Ziyaret Etti

Güncel 13.10.2018 - 17:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2135+ kez okundu.
 

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Kütahya'yı Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Rabiya KAZAK, Kütahya'da TÜGVA Kütahya İl Temsilciliğini ziyaret ederek, bir dizi etkinliğe katıldı.
TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı KAZAK, Kütahya İl ve İlçe TÜGVA Yönetim Kurulları ile toplantı gerçekleştirdi. TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ve yönetim kurulu ile birlikte Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR'i, Kütahya Belediye Başkanı Kamil SARAÇOĞLU'nu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN'i ziyaret ettiler. Dumlupınar Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Remzi GÖREN'in de katılımıyla öğrencilerle söyleşi programı yapıldı. TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI, Genel Başkan Yardımcılarının Kütahya'yı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile benimsemiş olduğumuz yeni nesil vakıfçılık anlayışı doğrultusunda çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Rabiya KAZAK Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Rabiya KAZAK, Kütahya'da TÜGVA Kütahya İl Temsilciliğini ziyaret ederek, bir dizi etkinliğe katıldı.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı KAZAK, Kütahya İl ve İlçe TÜGVA Yönetim Kurulları ile toplantı gerçekleştirdi. TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ve yönetim kurulu ile birlikte Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR'i, Kütahya Belediye Başkanı Kamil SARAÇOĞLU'nu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN'i ziyaret ettiler.

Dumlupınar Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Remzi GÖREN'in de katılımıyla öğrencilerle söyleşi programı yapıldı.

TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI, Genel Başkan Yardımcılarının Kütahya'yı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile benimsemiş olduğumuz yeni nesil vakıfçılık anlayışı doğrultusunda çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Rabiya KAZAK Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.