TÜGVA'dan Kent Konseyi Başkanına Ziyaret

Spor 12.04.2022 - 15:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3345+ kez okundu.
 

TÜGVA'dan Kent Konseyi Başkanına Ziyaret

Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ve DPÜ Kütüphane Daire Başkanı Murat ZENGİN ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ile DPÜ Kütüphane Daire Başkanı Murat ZENGİN Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.   TÜGVA İl Temsilcisi KAYTANCI, Başkan ARABACI'ya bu görevin kendisine tevdi edilmesinin önemli olduğunu bu vesileyle birikimlerini Kütahya'ya hizmet noktasında değerlendirme imkanı bulunduğunu belirterek, TÜGVA olarak da koordineli çalışarak kendilerinin yapılacak çalışmalara katkı sunmak istediklerini, Başkan ARABACI'nın tecrübelerinden de istifade etmek istediklerini ifade etti. Başkan ARABACI da nazik ziyaretleri ile göstermiş oldukları nezaketlerinden dolayı TÜGVA İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ve DPÜ Kütüphane Daire Başkanı Murat ZENGİN'e teşekkür ederek, yapılabilecek çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundular. - DORUK
Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ve DPÜ Kütüphane Daire Başkanı Murat ZENGİN ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ile DPÜ Kütüphane Daire Başkanı Murat ZENGİN Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

TÜGVA İl Temsilcisi KAYTANCI, Başkan ARABACI'ya bu görevin kendisine tevdi edilmesinin önemli olduğunu bu vesileyle birikimlerini Kütahya'ya hizmet noktasında değerlendirme imkanı bulunduğunu belirterek, TÜGVA olarak da koordineli çalışarak kendilerinin yapılacak çalışmalara katkı sunmak istediklerini, Başkan ARABACI'nın tecrübelerinden de istifade etmek istediklerini ifade etti.

Başkan ARABACI da nazik ziyaretleri ile göstermiş oldukları nezaketlerinden dolayı TÜGVA İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI ve DPÜ Kütüphane Daire Başkanı Murat ZENGİN'e teşekkür ederek, yapılabilecek çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundular. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.