TÜGVA, Bilal ERDOĞAN'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Spor 26.10.2019 - 12:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2315+ kez okundu.
 

TÜGVA, Bilal ERDOĞAN'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti.
TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti. Kendisi ile TÜGVA(Türkiye Gençlik Vakfı), TÜGVA'nın çalışmaları, sosyal etkinlikleri ve işleyişiyle bilgi alışverişinde bulunurken; KAYTANCI: "Özellikle gençlerimizin sorunlarını belirlemek ve bu sorunları çözüm üretmek konusunda, vakfımızın azami çalışmaları vardır. Sağladığımız koordinasyonla sosyal manada ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda ciddi çalışmalarımız oluyor. Bunlar inşallah zamanla daha fazla karşılık bulacak. Gençlerimize mutlaka sahip çıkmak zorundayız. Son zamanlarda yaşadığımız olaylarda, Türkiye olarak bizim bizden başka dostumuz olmadığı görüldü. Onun için memleketimizin çok iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var. İşte biz de her vasatta ve bu amaçla kurulmuş platformlarda, bu anlayışla hizmet vermeye çalışıyoruz. Vakfımızın Başkanı Sayın Bilal ERDOĞAN da bize ciddi biçimde destek ve güç vermektedir. Bu manada kendileri 6 Kasım tarihinde ilimizi ziyaret ederek, vakfımızla ilgili bir takım çalışmaları başlatıp, gençlerimizle bir araya gelerek; onlara vakfımızı ve ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlatacak. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Sayın Bilal ERDOĞAN'ın ilimize gelmesi ve çalışmalarımızla bu kadar yakından ilgilenmesi ayrıca bizim çalışma heyecanımızı, motivasyonumuzu artırıyor. Kendilerine şimdiden hoşgeldiniz diyor, teşekkür ediyorum. Ayrıca DORUK Gazetesi olarak gerek Kütahya'mızın genel sorunları, gerekse gençlere yönelik çalışmalarınız ve vakfımıza gösterdiğiniz yakın alakadan dolayı DORUK Gazetesi'ne de teşekkür etmek için sizleri ziyaret etmek istedim" dedi. DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da, "Ziyaretinizden ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz, elbette ki memleket bizim, gençler bizim, öyleyse imkânlarımız ölçüsünde bu çalışmaları yapmak durumundayız. İnşallah daha iyi şartlar oluşur, biz de hep birlikte daha çok hizmet vermenin yollarını ararız" dedi. - DORUK
TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti.

TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI, DORUK Gazetesini Ziyaret Etti.

Kendisi ile TÜGVA(Türkiye Gençlik Vakfı), TÜGVA'nın çalışmaları, sosyal etkinlikleri ve işleyişiyle bilgi alışverişinde bulunurken; KAYTANCI: "Özellikle gençlerimizin sorunlarını belirlemek ve bu sorunları çözüm üretmek konusunda, vakfımızın azami çalışmaları vardır. Sağladığımız koordinasyonla sosyal manada ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda ciddi çalışmalarımız oluyor. Bunlar inşallah zamanla daha fazla karşılık bulacak. Gençlerimize mutlaka sahip çıkmak zorundayız.

Son zamanlarda yaşadığımız olaylarda, Türkiye olarak bizim bizden başka dostumuz olmadığı görüldü. Onun için memleketimizin çok iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var. İşte biz de her vasatta ve bu amaçla kurulmuş platformlarda, bu anlayışla hizmet vermeye çalışıyoruz.

Vakfımızın Başkanı Sayın Bilal ERDOĞAN da bize ciddi biçimde destek ve güç vermektedir. Bu manada kendileri 6 Kasım tarihinde ilimizi ziyaret ederek, vakfımızla ilgili bir takım çalışmaları başlatıp, gençlerimizle bir araya gelerek; onlara vakfımızı ve ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlatacak. Bunun heyecanını yaşıyoruz.

Sayın Bilal ERDOĞAN'ın ilimize gelmesi ve çalışmalarımızla bu kadar yakından ilgilenmesi ayrıca bizim çalışma heyecanımızı, motivasyonumuzu artırıyor. Kendilerine şimdiden hoşgeldiniz diyor, teşekkür ediyorum.

Ayrıca DORUK Gazetesi olarak gerek Kütahya'mızın genel sorunları, gerekse gençlere yönelik çalışmalarınız ve vakfımıza gösterdiğiniz yakın alakadan dolayı DORUK Gazetesi'ne de teşekkür etmek için sizleri ziyaret etmek istedim" dedi.

DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR da, "Ziyaretinizden ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz, elbette ki memleket bizim, gençler bizim, öyleyse imkânlarımız ölçüsünde bu çalışmaları yapmak durumundayız. İnşallah daha iyi şartlar oluşur, biz de hep birlikte daha çok hizmet vermenin yollarını ararız" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.