TKDK'yı DORUK Gazetesi Olarak Ziyaret Ettik

Spor 04.02.2019 - 16:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3653+ kez okundu.
 

TKDK'yı DORUK Gazetesi Olarak Ziyaret Ettik

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Ahmet YAZAR'ı makamında ziyaret ederek, yeni yıldaki çalışmalarında başarılar diledik.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Ahmet YAZAR'ı makamında ziyaret ederek, yeni yıldaki çalışmalarında başarılar diledik. TKDK Koordinatörü YAZAR, 2019 yılı çalışmaları ile ilgili kurumun genelde yoğun bir mesai sarf ettiğini, Kütahya'mızda da çiftçimize gerekli desteği almaları konusunda azami yardımı vermeye çalıştıklarını, çağrı döneminde yeterli rakama ve proje sayısına ulaşacaklarını belirti. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, IPARD kapsamında yatırımcılara ücretsiz proje hazırlama imkanı getiren işbirliği protokolünü imzalandığını bildirdi. Yakın zamanda yeni proje kapsamında çağrıya çıkacaklarını da bildirdi. DORUK Gazetesi olarak Koordinatör Sayın Ahmet YAZAR'a misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. - DORUK
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Ahmet YAZAR'ı makamında ziyaret ederek, yeni yıldaki çalışmalarında başarılar diledik.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Ahmet YAZAR'ı makamında ziyaret ederek, yeni yıldaki çalışmalarında başarılar diledik.

TKDK Koordinatörü YAZAR, 2019 yılı çalışmaları ile ilgili kurumun genelde yoğun bir mesai sarf ettiğini, Kütahya'mızda da çiftçimize gerekli desteği almaları konusunda azami yardımı vermeye çalıştıklarını, çağrı döneminde yeterli rakama ve proje sayısına ulaşacaklarını belirti.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, IPARD kapsamında yatırımcılara ücretsiz proje hazırlama imkanı getiren işbirliği protokolünü imzalandığını bildirdi.

Yakın zamanda yeni proje kapsamında çağrıya çıkacaklarını da bildirdi.

DORUK Gazetesi olarak Koordinatör Sayın Ahmet YAZAR'a misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.