Tırnak Şekliniz, Neyi İfade Ediyor?

Spor 17.10.2019 - 10:26, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1925+ kez okundu.
 

Tırnak Şekliniz, Neyi İfade Ediyor?

Yüzyıllar boyunca insanlar, fiziksel özelliklerine bakarak kişilikler hususunda ciddi tespitlerde bulunmuşlar. Onlardan birisi de “El Tırnak Şekilleri”dir. Şimdi “sağ elinizin şehadet parmağınızın Tırnak yapısını, resimdeki figürlerle karşılaştınız.”
1. Dikey uzun tırnak: Hakiki bir romantik olmamalısın. Ama güzel hayaller kurabilir, hakikatlerle boğuşuyor olabilirsin. Küçük şeylerden mutlu olabilmek içinde hazırsın. En ufak haber seni sevindirebiliyor. Mükemmelliyetçiliği seviyorsun, toplum içinde Olmayı seviyor un. Kalabalıklardan hoşlanıyorsun. 2. Yayvan Tırnak (yana doğru açılan) Keskinsiniz, derin düşünürsünüz. Çabuk sinirleniyor olmalısınız. Lakin “saman Alevi bir asabiyete sahip”siniz. İnsanlarda Dürüstlük ve doğruluk Arıyor olmalısınız. Hak edeni teşekkür ve takdir etmekte Cömert olmalısın. Ayrıca açık sözlüsün, insanlara duymak istediklerini de söyleyebilecek fıtratta olmalısın. 3 ve 4. “yuvarlak yumurta” tırnak.. Sonsuz mutlu birisin. Pasif ve gevşek biri olmalısın. Güzel sanatlarla, el işi ve oyunla mutlu olmalısın. Özel ve mutlu olacağın şeyleri yapmaktan mutlu oluyorsun. Çocuk ruhlu olmak keyif veriyor. Çok Kalabalıklar içinde de olmak seni hoşnut etmiyor olabilir. İnsanlar sizi üzebilir veya suistimal edebilir, buna fırsat vermeyin, muhakkak Yanınızda sizin iyi niyetli ve samimi olduğuna inandığınız dostlarınız olsun…. 5. kare tırnak. Sen cesur birisin. Sen doğuştan lidersin. İnsanlara karşı dik durabilirsiniz. Tutuklu olmalısınız. Önemli olan etrafındaki insanların Neşeli, latifeli, iyi huylu, dik Başlı olmaması gerekiyor. Yoksa onları kaybedebilir, ezmek için çabalarsınız, yaparsınız da… Ama halatı yaşanabilir şekle de sokabilecek fıtratınız olduğu da Göz ardı edilmemelidir. 6. ve 7. Üçgen tırnak… Aklınla hareket eden bir fıtrata sahipsin, mükemmel ve Mükemmelliyetçiliği talep edersin. Yenilikçi ve parlak fikirlisin. Sık sık yeni fikirler üretebilirsin. Karşılaştığınız insanları fikirlerinizde etkileme fıtratınızda bahşedilmiştir. 8. badem tırnak. Sen, dürüst, samimi ve sadık değilsin, kibar ama ihtiyaç duyduğunda insanları hatırlıyor olabilirsin. Insanların zamanını çalmaktan hoşlanıyor olmalısın. Fakat iyilik tarafını tuttuğu zaman dünyanın en Cömert ve en iyi insanı olabilirsin. Unutma ki dünyada cahil ve kötü insan yoktur kazanılmamış inşan vardır. 9. kılıç tırnak… Hayatınızda, genellikle kılıç ucu kadar keskin ve iddialı bir fıtrata sahip olmalısın. Çok çalışırsın hedef koyar ve hedeflerine ulaşmak için gayretlisin. Hedefine ulaşmak için her şeyi mübah sayacağın zamanlarda olabilir. Konfora para harcamaya, aileni lüks yaşatmayı önemli sayıyorsun. Hırs maksimum.Keskin sirke olmamak lazım, küpüre zarar verebilirsin.
Yüzyıllar boyunca insanlar, fiziksel özelliklerine bakarak kişilikler hususunda ciddi tespitlerde bulunmuşlar. Onlardan birisi de “El Tırnak Şekilleri”dir. Şimdi “sağ elinizin şehadet parmağınızın Tırnak yapısını, resimdeki figürlerle karşılaştınız.”

1. Dikey uzun tırnak: Hakiki bir romantik olmamalısın. Ama güzel hayaller kurabilir, hakikatlerle boğuşuyor olabilirsin. Küçük şeylerden mutlu olabilmek içinde hazırsın. En ufak haber seni sevindirebiliyor. Mükemmelliyetçiliği seviyorsun, toplum içinde Olmayı seviyor un. Kalabalıklardan hoşlanıyorsun.

2. Yayvan Tırnak (yana doğru açılan) Keskinsiniz, derin düşünürsünüz. Çabuk sinirleniyor olmalısınız. Lakin “saman Alevi bir asabiyete sahip”siniz. İnsanlarda Dürüstlük ve doğruluk Arıyor olmalısınız. Hak edeni teşekkür ve takdir etmekte Cömert olmalısın. Ayrıca açık sözlüsün, insanlara duymak istediklerini de söyleyebilecek fıtratta olmalısın.

3 ve 4. “yuvarlak yumurta” tırnak.. Sonsuz mutlu birisin. Pasif ve gevşek biri olmalısın. Güzel sanatlarla, el işi ve oyunla mutlu olmalısın. Özel ve mutlu olacağın şeyleri yapmaktan mutlu oluyorsun. Çocuk ruhlu olmak keyif veriyor. Çok Kalabalıklar içinde de olmak seni hoşnut etmiyor olabilir. İnsanlar sizi üzebilir veya suistimal edebilir, buna fırsat vermeyin, muhakkak Yanınızda sizin iyi niyetli ve samimi olduğuna inandığınız dostlarınız olsun….

5. kare tırnak. Sen cesur birisin. Sen doğuştan lidersin. İnsanlara karşı dik durabilirsiniz. Tutuklu olmalısınız. Önemli olan etrafındaki insanların Neşeli, latifeli, iyi huylu, dik Başlı olmaması gerekiyor. Yoksa onları kaybedebilir, ezmek için çabalarsınız, yaparsınız da… Ama halatı yaşanabilir şekle de sokabilecek fıtratınız olduğu da Göz ardı edilmemelidir.

6. ve 7. Üçgen tırnak… Aklınla hareket eden bir fıtrata sahipsin, mükemmel ve Mükemmelliyetçiliği talep edersin. Yenilikçi ve parlak fikirlisin. Sık sık yeni fikirler üretebilirsin. Karşılaştığınız insanları fikirlerinizde etkileme fıtratınızda bahşedilmiştir.

8. badem tırnak. Sen, dürüst, samimi ve sadık değilsin, kibar ama ihtiyaç duyduğunda insanları hatırlıyor olabilirsin. Insanların zamanını çalmaktan hoşlanıyor olmalısın. Fakat iyilik tarafını tuttuğu zaman dünyanın en Cömert ve en iyi insanı olabilirsin. Unutma ki dünyada cahil ve kötü insan yoktur kazanılmamış inşan vardır.

9. kılıç tırnak… Hayatınızda, genellikle kılıç ucu kadar keskin ve iddialı bir fıtrata sahip olmalısın. Çok çalışırsın hedef koyar ve hedeflerine ulaşmak için gayretlisin. Hedefine ulaşmak için her şeyi mübah sayacağın zamanlarda olabilir. Konfora para harcamaya, aileni lüks yaşatmayı önemli sayıyorsun. Hırs maksimum.Keskin sirke olmamak lazım, küpüre zarar verebilirsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.