Kılıçdaroğlu yeni paylaşımında YSK'yı uyardı

Siyaset 14.05.2023 - 22:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3807+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu yeni paylaşımında YSK'yı uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "sandıklardan ayrılmayın" mesajı sonrasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da yeni paylaşım geldi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 60'lar ile başlayan kurgunun şu anda yüzde 50'nin altına düştüğünü belirtti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, "Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK'yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız" yorumunda bulundu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "sandıklardan ayrılmayın" mesajı sonrasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da yeni paylaşım geldi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 60'lar ile başlayan kurgunun şu anda yüzde 50'nin altına düştüğünü belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, "Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK'yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız" yorumunda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.