Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER: “TOKİ Ocak’ta İhale Yapılacak”

30.10.2018 - 12:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2506+ kez okundu.
 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER: “TOKİ Ocak’ta İhale Yapılacak”

TOKİ tarafından Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan proje husunda vatandaşlarımızın merakla beklediği haber Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’den geldi. Ekonomik süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet yatırımlarında yeni planlama yapılacağı açıklaması sonrası Tavşanlı’da ön görülen konut yapımında alınacak karar merak konusu olmuştu. Bugün TOKİ yetkilileriyle görüşen Tavşanıl Belediye Başkanı Mustafa Güler, sosyal medya aracılığı ile vatandaşlarımıza seslenerek şu bilgileri verdi; “Son bir haftadır Ömerbey Mahallesinde yapılacak 1094 adet Toki Binasının akıbeti tarafıma sıkça sorulmaktadır. Son 1 aydır Belediyeden uzak olmam nedeniyle sağlıklı bilgi için bugün son durumu görevli personelimizden ve TOKİ’de görevli arkadaşlardan aldım. Şu an Belediye olarak arazinin mülkiyet yapısını ayırdık. Yani hazine, Belediye ve plato ( çimento fab.) herkesin yeri tapu olarak ayrıldı. Toki talebe göre proje çalışmalarına son noktayı koymak üzere. Gönderilen projelerden 2+1. ve 3+1 projelerini talepler doğrultusunda değiştirmiş idik. İnşaatlar için ihaleye Ocak 2019 yılında çıkılacağı bilgisi de Toki tarafından tarafımıza bilgi olarak verildi. Yani programdan sapma ve dönüş yok. tekrar Hayırlı olsun”

TOKİ tarafından Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan proje husunda vatandaşlarımızın merakla beklediği haber Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’den geldi. Ekonomik süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet yatırımlarında yeni planlama yapılacağı açıklaması sonrası Tavşanlı’da ön görülen konut yapımında alınacak karar merak konusu olmuştu.
Bugün TOKİ yetkilileriyle görüşen Tavşanıl Belediye Başkanı Mustafa Güler, sosyal medya aracılığı ile vatandaşlarımıza seslenerek şu bilgileri verdi;
“Son bir haftadır Ömerbey Mahallesinde yapılacak 1094 adet Toki Binasının akıbeti tarafıma sıkça sorulmaktadır.
Son 1 aydır Belediyeden uzak olmam nedeniyle sağlıklı bilgi için bugün son durumu görevli personelimizden ve TOKİ’de görevli arkadaşlardan aldım. Şu an Belediye olarak arazinin mülkiyet yapısını ayırdık. Yani hazine, Belediye ve plato ( çimento fab.) herkesin yeri tapu olarak ayrıldı. Toki talebe göre proje çalışmalarına son noktayı koymak üzere. Gönderilen projelerden 2+1. ve 3+1 projelerini talepler doğrultusunda değiştirmiş idik.
İnşaatlar için ihaleye Ocak 2019 yılında çıkılacağı bilgisi de Toki tarafından tarafımıza bilgi olarak verildi. Yani programdan sapma ve dönüş yok. tekrar Hayırlı olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.