Tarım Kredi Yem A.Ş.’den, Yavru Vatan Kıbrıs’a Yem İhracatı

Ekonomi 02.01.2019 - 22:58, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4090+ kez okundu.
 

Tarım Kredi Yem A.Ş.’den, Yavru Vatan Kıbrıs’a Yem İhracatı

Tarım Kredi Yem A.Ş. Genel Müdürü Hasan Fehmi KİNAY, KKTC’ne yapılan yem ihracatı hakkında bilgiler verdi.
Tarım Kredi  Yem A.Ş. Genel Müdürü  Hasan Fehmi KİNAY, KKTC’ne yapılan yem ihracatı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer  verdi. ‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne karma hayvan yemi ihracatımızda ilk sevkiyatı Kütahya Şubemizden gerçekleştirmeye başladık.  Şirket olarak bugünkü ilk sevkiyatla 450 ton karma hayvan yemini Kütahya’dan  Yavru Vatan Kıbrıs’a göndermenin  sevincini yaşıyoruz.  Tarım Kredi Yem A.Ş. ile  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK) arasında geçtiğimiz günlerde imzaladığımız "Yem Satış Sözleşmesi" kapsamındaki ihracatın 450 tonluk ilk sevkiyatını Kütahya Şubemizden gerçekleştiriyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz  ihracatla Yavru Vatan Kıbrıs’taki çiftçi kardeşlerimizin ucuz ve kaliteli yem ile yem ham maddeleri ihtiyacının karşılanmasını hedefliyoruz. Tarım Kredi Yem A.Ş. olarak KKTC Tarım Ürünleri Kurumu ile başlattığımız bu işbirliği sürecinin güçlenerek devam etmesini temenni ediyoruz. Bu vesile ile tüm çiftçi kardeşlerimize hayırlı işler, bereketli bol kazançlar dileriz’.
Tarım Kredi Yem A.Ş. Genel Müdürü Hasan Fehmi KİNAY, KKTC’ne yapılan yem ihracatı hakkında bilgiler verdi.

Tarım Kredi  Yem A.Ş. Genel Müdürü  Hasan Fehmi KİNAY, KKTC’ne yapılan yem ihracatı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer  verdi.

‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne karma hayvan yemi ihracatımızda ilk sevkiyatı Kütahya Şubemizden gerçekleştirmeye başladık.  Şirket olarak bugünkü ilk sevkiyatla 450 ton karma hayvan yemini Kütahya’dan  Yavru Vatan Kıbrıs’a göndermenin  sevincini yaşıyoruz.

 Tarım Kredi Yem A.Ş. ile  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK) arasında geçtiğimiz günlerde imzaladığımız "Yem Satış Sözleşmesi" kapsamındaki ihracatın 450 tonluk ilk sevkiyatını Kütahya Şubemizden gerçekleştiriyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz  ihracatla Yavru Vatan Kıbrıs’taki çiftçi kardeşlerimizin ucuz ve kaliteli yem ile yem ham maddeleri ihtiyacının karşılanmasını hedefliyoruz.

Tarım Kredi Yem A.Ş. olarak KKTC Tarım Ürünleri Kurumu ile başlattığımız bu işbirliği sürecinin güçlenerek devam etmesini temenni ediyoruz. Bu vesile ile tüm çiftçi kardeşlerimize hayırlı işler, bereketli bol kazançlar dileriz’.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.