Tarım Bakanlığında Hemşerimizi Ziyaret Ettik

Güncel 31.01.2020 - 17:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4043+ kez okundu.
 

Tarım Bakanlığında Hemşerimizi Ziyaret Ettik

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nü başarılı bir şekilde sürdüren bu arada Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine atanan kıymetli hemşerimiz Dr. Mustafa Altuğ ATALAY'ı makamında ziyaret ederek, tebrik ettik.
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nü başarılı bir şekilde sürdüren bu arada Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine atanan kıymetli hemşerimiz Dr. Mustafa Altuğ ATALAY'ı makamında ziyaret ederek, tebrik ettik. Çalışmaları ile ilgili bizi bilgilendiren ATALAY; "Doruk Gazetesi olarak beni ziyaret ettiğiniz, nazik temennileriniz için teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi Balıkçılık Su Ürünleri Genel Müdürlüğünde Genel Müdürüm. Ülkemize hizmet etmekten büyük gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Bundan önce de bir Kütahyalı olarak Kütahya Tarım İl Müdürü olarak, Kütahya'ya hizmet etmek nasip olmuştu. İl Müdürü olarak tarımın her sektöründe bulunmuş, alakalı biri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanımızın takdir etmeleri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Et Süt Kurumuna eski adıyla Et Balık Kurumunun Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildik. Burada da mümkün olduğu kadar tüm gücümle memleketimin, ülkemizin hayvancılık sektöründe ihtiyaç duyduğu alanlarda yeni atılımları, zaten son zamanlarda Et Süt Kurumu da son derece aktif çalışan ve piyasayı regule etmekte önemli roller üstlenen bir kurum. Burada da hizmet etmek nasip oldu. İnşallah alnımızın akıyla hem ülkemize hem Kütahya'ya hem tüm illerimize faydalı olmak için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız. Tekrar nazik ziyaretiniz için tüm kalbimle sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Özellikle tüm Kütahyalı hemşerilerime de buradan selam ve saygılarımı iletiyorum" dedi. Doruk Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI: "Teşekkür ediyoruz. Kütahya'nın hem çok sevilen bir bürokratısınız hem de nadir Kütahyalı bürokratlarımızdan birisiniz. Dolayısıyla yeni görevinizin bize bir bürokratlık daha kazandırdı, ikisini de siz yapsanız da bir bürokratımız daha oldu diye düşünüyoruz, bakıyoruz. Kütahya hem sizin beyefendi kişiliğinizi takdirle değerlendiren, çalışkanlığınızla, deneyimlerinizle, tecrübelerinizle özellikle Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünde daha aşağılardan Genel Müdür Yardımcılığı gibi görevlerden gelerek ciddi birikimle, deneyimle bu göreve başladınız. Biz de Kütahya halkının selamını size iletmiş oluyoruz, bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz, Allah yolunuzu açık etsin" dedi. Kütahyalı bir hemşerimiz olarak kendisi ile gurur duyduğumuz, Ankara'daki başarılı bürokratımız Dr. M. Altuğ ATALAY'ı, DORUK Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. - DORUK
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nü başarılı bir şekilde sürdüren bu arada Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine atanan kıymetli hemşerimiz Dr. Mustafa Altuğ ATALAY'ı makamında ziyaret ederek, tebrik ettik.

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nü başarılı bir şekilde sürdüren bu arada Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine atanan kıymetli hemşerimiz Dr. Mustafa Altuğ ATALAY'ı makamında ziyaret ederek, tebrik ettik.

Çalışmaları ile ilgili bizi bilgilendiren ATALAY; "Doruk Gazetesi olarak beni ziyaret ettiğiniz, nazik temennileriniz için teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi Balıkçılık Su Ürünleri Genel Müdürlüğünde Genel Müdürüm. Ülkemize hizmet etmekten büyük gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Bundan önce de bir Kütahyalı olarak Kütahya Tarım İl Müdürü olarak, Kütahya'ya hizmet etmek nasip olmuştu.

İl Müdürü olarak tarımın her sektöründe bulunmuş, alakalı biri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanımızın takdir etmeleri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Et Süt Kurumuna eski adıyla Et Balık Kurumunun Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildik. Burada da mümkün olduğu kadar tüm gücümle memleketimin, ülkemizin hayvancılık sektöründe ihtiyaç duyduğu alanlarda yeni atılımları, zaten son zamanlarda Et Süt Kurumu da son derece aktif çalışan ve piyasayı regule etmekte önemli roller üstlenen bir kurum. Burada da hizmet etmek nasip oldu. İnşallah alnımızın akıyla hem ülkemize hem Kütahya'ya hem tüm illerimize faydalı olmak için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız. Tekrar nazik ziyaretiniz için tüm kalbimle sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Özellikle tüm Kütahyalı hemşerilerime de buradan selam ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

Doruk Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI: "Teşekkür ediyoruz. Kütahya'nın hem çok sevilen bir bürokratısınız hem de nadir Kütahyalı bürokratlarımızdan birisiniz. Dolayısıyla yeni görevinizin bize bir bürokratlık daha kazandırdı, ikisini de siz yapsanız da bir bürokratımız daha oldu diye düşünüyoruz, bakıyoruz. Kütahya hem sizin beyefendi kişiliğinizi takdirle değerlendiren, çalışkanlığınızla, deneyimlerinizle, tecrübelerinizle özellikle Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünde daha aşağılardan Genel Müdür Yardımcılığı gibi görevlerden gelerek ciddi birikimle, deneyimle bu göreve başladınız. Biz de Kütahya halkının selamını size iletmiş oluyoruz, bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz, Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Kütahyalı bir hemşerimiz olarak kendisi ile gurur duyduğumuz, Ankara'daki başarılı bürokratımız Dr. M. Altuğ ATALAY'ı, DORUK Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.