Sınav Eğitim Kurumlarından Kutlama Programı

Eğitim 25.11.2021 - 18:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1933+ kez okundu.
 

Sınav Eğitim Kurumlarından Kutlama Programı

  Kütahya Sınav Eğitim Kurumları'nın Sınav Kurs, Pegem Akademi ve Birey Kurs Eğitim Merkezleri Şirketler Grubu olarak, eğitimcilerine yönelik 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle kutlama programı düzenledi.   Kutlama programına Sınav Eğitim Kurumları Koordinatörü ile birlikte Genel Müdür Ahmet AKAR, Sınav Kurs, Pegem Akademi, Birey Kurs Eğitim Merkezlerinin kurum müdürleri, kurum öğretmenleri ve aileleri, Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI, Aşiyan Ajans Organizatörü Ahmet YILMAZ, Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR katıldı.   3 kurumun müdür ve eğitmenleri ortaklaşa düzenlenen bu organizasyonda samimi bir ortamda istişarelerde bulundular. - DORUK

 

Kütahya Sınav Eğitim Kurumları'nın Sınav Kurs, Pegem Akademi ve Birey Kurs Eğitim Merkezleri Şirketler Grubu olarak, eğitimcilerine yönelik 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle kutlama programı düzenledi.

 

Kutlama programına Sınav Eğitim Kurumları Koordinatörü ile birlikte Genel Müdür Ahmet AKAR, Sınav Kurs, Pegem Akademi, Birey Kurs Eğitim Merkezlerinin kurum müdürleri, kurum öğretmenleri ve aileleri, Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI, Aşiyan Ajans Organizatörü Ahmet YILMAZ, Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR katıldı.

 

3 kurumun müdür ve eğitmenleri ortaklaşa düzenlenen bu organizasyonda samimi bir ortamda istişarelerde bulundular. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.