Şimdi Görev Zamanı

Spor 18.12.2020 - 15:53, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2556+ kez okundu.
 

Şimdi Görev Zamanı

DORUK Gazetesi olarak Kütahya Belediyesi'ndeki diyaloglarımız için yapmış olduğumuz ziyaret ve gelişmeler sonunda Belediye binasından ayrılırken, çıkış kapısında Belediye Başkan Yardımcılarımız Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, İlyas BAHAR, Ömer KÖSE ile Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefaalet Kooperatifi Başkanı Enver ERDOĞAN ve Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Avni ÜNVER'i sohbet ve istişare halinde bulduk. Bizim de katılımımızla Kütahya'ya hizmet noktasında Belediye, STK'lar ve basını ilgilendiren konularda ayak üstü kritik ve bilgi alışverişleri sonucu Belediye Başkan Yardımcıları kendileri ile ilgili konuları takip etmek üzere muhtelif yerleri ziyaret ederken, son zamanlarda aldığı başarılı sonuçlarla zirveyi zorlayan Belediye Kütahyaspor'umuzu da Adana Ceyhan deplasmanı öncesi antrenmanda diğer belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret edip, moral motivasyon bakımından katkıda bulunacaklarını belirterek ayrılırken, Başkan Enver ERDOĞAN bu zor şartlarda esnafın mağduriyetinin giderilmesi için çalışmalarını sürdürmek üzere ayrılırken "Ülkemizdeki pandemi süreci esnafımızı ve iş yerlerinde çalışan personelleri gerçekten çok zor durumda bıraktı. Her ne kadar bir takım, desteklerden bahsedilmekte ise de bunların pansuman tedaviden öte geçmediğinin bilinmesini isterim. 1000 TL destek, hiç bir esnafın yarasına merhem olmaz. Daha sosyal politika belirlenerek esnafımızı ve çalışanlarını bir nebze olsun sıkıntıdan kurtarmak gerekir. Yoksa iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafımızın bir daha geri dönme şansı yok. İşsizler ordusuna yeni katılımlar sağlamaktan başka yapabilecekleri bir şey yok. Bu konuda hükümeti ve tüm ilgilileri görevini yapmaya davet ediyorum" diyerek çalışmalarını sürdürmek üzere ayrıldı. - DORUK

DORUK Gazetesi olarak Kütahya Belediyesi'ndeki diyaloglarımız için yapmış olduğumuz ziyaret ve gelişmeler sonunda Belediye binasından ayrılırken, çıkış kapısında Belediye Başkan Yardımcılarımız Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, İlyas BAHAR, Ömer KÖSE ile Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefaalet Kooperatifi Başkanı Enver ERDOĞAN ve Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Avni ÜNVER'i sohbet ve istişare halinde bulduk.

Bizim de katılımımızla Kütahya'ya hizmet noktasında Belediye, STK'lar ve basını ilgilendiren konularda ayak üstü kritik ve bilgi alışverişleri sonucu Belediye Başkan Yardımcıları kendileri ile ilgili konuları takip etmek üzere muhtelif yerleri ziyaret ederken, son zamanlarda aldığı başarılı sonuçlarla zirveyi zorlayan Belediye Kütahyaspor'umuzu da Adana Ceyhan deplasmanı öncesi antrenmanda diğer belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret edip, moral motivasyon bakımından katkıda bulunacaklarını belirterek ayrılırken, Başkan Enver ERDOĞAN bu zor şartlarda esnafın mağduriyetinin giderilmesi için çalışmalarını sürdürmek üzere ayrılırken "Ülkemizdeki pandemi süreci esnafımızı ve iş yerlerinde çalışan personelleri gerçekten çok zor durumda bıraktı. Her ne kadar bir takım, desteklerden bahsedilmekte ise de bunların pansuman tedaviden öte geçmediğinin bilinmesini isterim. 1000 TL destek, hiç bir esnafın yarasına merhem olmaz. Daha sosyal politika belirlenerek esnafımızı ve çalışanlarını bir nebze olsun sıkıntıdan kurtarmak gerekir. Yoksa iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafımızın bir daha geri dönme şansı yok. İşsizler ordusuna yeni katılımlar sağlamaktan başka yapabilecekleri bir şey yok. Bu konuda hükümeti ve tüm ilgilileri görevini yapmaya davet ediyorum" diyerek çalışmalarını sürdürmek üzere ayrıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.