Senenin Son Kuşak Sınavı Yapıldı

29.12.2021 - 17:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2457+ kez okundu.
 

Senenin Son Kuşak Sınavı Yapıldı

Yıl boyunca dört dönem halinde yapılan,  senenin son kuşak sınavı olan Kick Boks Aralık dönemi kuşak sınavına Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübünden 29 sporcu, Kütahya Belediyespor Kulübünden 4 sporcu, Gediz Spor Sağlık Yaşam Spor Kulübünden 6 sporcu, Gediz Belediyesi Spor Kulübünden 6 sporcu olmak üzere toplam 45 sporcu katıldı.  Sporcuların kuşak sınavını Kick Boks Antrenörü Fatma ÇAKIR ve Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI yaptı. Müsabakalara katılabilmek için Minikler ve Yıldızların asgari Yeşil kuşak seviyesine, Gençler ve Büyüklerin asgari Turuncu kuşak seviyesine ulaşması gerekiyor. Sporcular bir üst kuşağa geçebilmenin mutluluğunu yaşarken, kimi sporcular almış oldukları kuşak terfisiyle müsabakalara gidebilecek kuşak seviyesine, kimisi de Siyah kuşak sınavlarına katılabilecek seviyeye ulaştı. Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Öncelikle kuşak terfileriniz hayırlı olsun. 2022 hızlı başlayacak, Mart ayında Okul Sporları Burdur ve Çorum'da yapılacak; bu şampiyonaya katılacak sporcuları belirleyebilmek için Ocak ayında Okul Sporları seçmesi yapacağız. İlimiz ve ilçelerimizde de daha önce olduğu gibi İller arası şampiyonalar düzenleyeceğiz. Milli Takım kriterleri arasında yer alan 19 - 27 Ocak tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek Açık Kick Boks Turnuvamıza, Mayıs ayında İstanbul'da düzenlenecek olan Dünya Kupasına ve Temmuz ayında Bursa'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacağız. İnşallah sizlerin arasından da milli takıma girecek sporcularımız çıkar. İmkansız değil yeter ki isteyin, çaba gösterin, emek verin. İlimizden hem Dünya, hem de Avrupa Şampiyonları çıkardık. Siz de başarabilirsiniz. Biliyorsunuz ki yapmış olduğumuz spor disiplin sporu, önemli olan saygı, vefa, dürüstlük, bayrağımıza yakışır gençler olmanız. Hepinize şimdiden başarılar dilerim" dedi. Sınav sonunda toplu fotoğraf çekinilmesi ile sınav programı son buldu. - DORUK

Yıl boyunca dört dönem halinde yapılan,  senenin son kuşak sınavı olan Kick Boks Aralık dönemi kuşak sınavına Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübünden 29 sporcu, Kütahya Belediyespor Kulübünden 4 sporcu, Gediz Spor Sağlık Yaşam Spor Kulübünden 6 sporcu, Gediz Belediyesi Spor Kulübünden 6 sporcu olmak üzere toplam 45 sporcu katıldı.  Sporcuların kuşak sınavını Kick Boks Antrenörü Fatma ÇAKIR ve Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI yaptı.

Müsabakalara katılabilmek için Minikler ve Yıldızların asgari Yeşil kuşak seviyesine, Gençler ve Büyüklerin asgari Turuncu kuşak seviyesine ulaşması gerekiyor. Sporcular bir üst kuşağa geçebilmenin mutluluğunu yaşarken, kimi sporcular almış oldukları kuşak terfisiyle müsabakalara gidebilecek kuşak seviyesine, kimisi de Siyah kuşak sınavlarına katılabilecek seviyeye ulaştı.

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Öncelikle kuşak terfileriniz hayırlı olsun. 2022 hızlı başlayacak, Mart ayında Okul Sporları Burdur ve Çorum'da yapılacak; bu şampiyonaya katılacak sporcuları belirleyebilmek için Ocak ayında Okul Sporları seçmesi yapacağız. İlimiz ve ilçelerimizde de daha önce olduğu gibi İller arası şampiyonalar düzenleyeceğiz.

Milli Takım kriterleri arasında yer alan 19 - 27 Ocak tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek Açık Kick Boks Turnuvamıza, Mayıs ayında İstanbul'da düzenlenecek olan Dünya Kupasına ve Temmuz ayında Bursa'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacağız. İnşallah sizlerin arasından da milli takıma girecek sporcularımız çıkar. İmkansız değil yeter ki isteyin, çaba gösterin, emek verin. İlimizden hem Dünya, hem de Avrupa Şampiyonları çıkardık. Siz de başarabilirsiniz. Biliyorsunuz ki yapmış olduğumuz spor disiplin sporu, önemli olan saygı, vefa, dürüstlük, bayrağımıza yakışır gençler olmanız. Hepinize şimdiden başarılar dilerim" dedi.

Sınav sonunda toplu fotoğraf çekinilmesi ile sınav programı son buldu. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.