Şehrin Göbeğinde Cinayet

Asayiş 01.05.2021 - 12:45, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3887+ kez okundu.
 

Şehrin Göbeğinde Cinayet

Kütahya Atatürk Bulvarında 29 Nisan 16.00 saatlerinde berbere traş olmak için bekleyen İsmail Emeksiz'le çarpışıp yanındaki arkadaşlarına güvenen İ.B.M. İsmail Emeksiz'e (17)  kafa atmasıyla kavgaya tutuşmuşlar; İ.B.M. (18),  S.Ö.(17),  M.E.K.(17) ve M.A.G.’yi (17)  ile birlikte Emeksiz'e saldırmış, daha sonra da İ.B.M. bıçağı defalarca Emeksiz'e saplamış, kalbinin altına bıçağı saplayarak içinde çevirdiği öğrenilmiştir. Olay yerinden kaçan şahıslar Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanmıştı. Emeksiz, çok kan kaybetmiş; edinilen bilgiye göre ambulans çok geç gelmiş ve akabinde KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen 30 Nisan 15.00 sıralarında İsmail Emeksiz vefat etmiştir. Yapılan otopsinin ardından İsmail Emeksiz, bugün Perli Mahallesindeki mezarlığa defnedildi. Gözü dönmüş bıçaklayan, çok sayıda suç dosyası bulunduğu söylenen İ.B.M. , çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken; kavgaya karışan İ.B.M.'nin arkadaşları S.Ö., M.E.K. ve M.A.G. serbest bırakılmıştır. İnsan hayatı bu kadar değersiz olmamalı, gençlerimiz bıçak, silah gibi suç unsuru olacak aletleri rahatça taşıyıp, içimizde bu kadar rahat dolaşamamalı.  Genç evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. İsmail, Kütahya'yı yasa boğdun. - DORUK

Kütahya Atatürk Bulvarında 29 Nisan 16.00 saatlerinde berbere traş olmak için bekleyen İsmail Emeksiz'le çarpışıp yanındaki arkadaşlarına güvenen İ.B.M. İsmail Emeksiz'e (17)  kafa atmasıyla kavgaya tutuşmuşlar; İ.B.M. (18),  S.Ö.(17),  M.E.K.(17) ve M.A.G.’yi (17)  ile birlikte Emeksiz'e saldırmış, daha sonra da İ.B.M. bıçağı defalarca Emeksiz'e saplamış, kalbinin altına bıçağı saplayarak içinde çevirdiği öğrenilmiştir. Olay yerinden kaçan şahıslar Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanmıştı.

Emeksiz, çok kan kaybetmiş; edinilen bilgiye göre ambulans çok geç gelmiş ve akabinde KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen 30 Nisan 15.00 sıralarında İsmail Emeksiz vefat etmiştir.

Yapılan otopsinin ardından İsmail Emeksiz, bugün Perli Mahallesindeki mezarlığa defnedildi. Gözü dönmüş bıçaklayan, çok sayıda suç dosyası bulunduğu söylenen İ.B.M. , çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken; kavgaya karışan İ.B.M.'nin arkadaşları S.Ö., M.E.K. ve M.A.G. serbest bırakılmıştır.

İnsan hayatı bu kadar değersiz olmamalı, gençlerimiz bıçak, silah gibi suç unsuru olacak aletleri rahatça taşıyıp, içimizde bu kadar rahat dolaşamamalı. 

Genç evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. İsmail, Kütahya'yı yasa boğdun. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.