Seher NURDERE, Mali Müşavirlik Bürosunu Açtı

Spor 09.05.2019 - 01:30, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2704+ kez okundu.
 

Seher NURDERE, Mali Müşavirlik Bürosunu Açtı

Uzun süredir ilimizin yurtdışına ihracat yapan ve yurt içinde de mermer sektöründe büyük bir pazarı olan HÜROK Marble da çalışmakta olan Mali Müşavir Seher NURDERE, kendi mali müşavirlik bürosunu hizmete açtı.
Uzun süredir ilimizin yurtdışına ihracat yapan ve yurt içinde de mermer sektöründe büyük bir pazarı olan HÜROK Marble da çalışmakta olan Mali Müşavir Seher NURDERE, kendi mali müşavirlik bürosunu hizmete açtı. Mali Müşavir Seher NURDERE'nin büro açılışını Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI yaptı. Selvi Mah. Menderes Cad. İkibülbül Sok. Ata Apt. BA Blok K: 3 D: 10 Kütahya adresindeki ofisin açılışına yoğun bir davetli grubu ve meslektaşları katıldı. Mali Müşavir Seher NURDERE, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR ile  Açılış yapılan duanın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil HAMZAOĞLU, Hürok Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Emre OLÇAR ve Sedef Mermer Sahibi (Babası) Hasan Hüseyin NURDERE'nin kurdela kesimiyle gerçekleşti. Hürok Mermer'den Eskimeyen Arkadaşlar, Hürok Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Emre OLÇAR ile Samimi bir sohbet ortamında katılanlar birbirleriyle görüşürken, bir taraftan da Seher NURDERE'ye hayırlı olsun dileklerini sundular. NURDERE'yi meslektaşları ve ailesi yalnız bırakmazken, özellikle DORUK Gazetesi sahibi Fatma ÇAKIR ile olan diyaloğu dikkat çekti. Daha önce Hürok Mermer'de beraber çalışan NURDERE ve ÇAKIR o günden bugüne süregelen dostluklarının her geçen gün daha da geliştiğini çevredekilere göstermiş oldular. Açılışa katılan Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Mali Müşavirler Açılışa Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR, Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil HAMZAOĞLU, Hürok Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Emre OLÇAR, Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Niyazi TOGAN ve yönetim kurulu üyeleri, Yeminli Mali Müşavir Osman CAN, Aşiyan Ajans Sahibi Ahmet YILMAZ, Doruk Gazetesi Sahipleri Ahmet ARABACI ve Fatma ÇAKIR, Hürok Mermer Muhasebe Personeli Ahmet SIKI, Mali Müşavir İsmail OLGUN ile arkadaşları ve ailesi katıldı. DORUK Gazetesi olarak Mali Müşavir Seher NURDERE'ye hayırlı olsun diliyoruz. - DORUK
Uzun süredir ilimizin yurtdışına ihracat yapan ve yurt içinde de mermer sektöründe büyük bir pazarı olan HÜROK Marble da çalışmakta olan Mali Müşavir Seher NURDERE, kendi mali müşavirlik bürosunu hizmete açtı.

Uzun süredir ilimizin yurtdışına ihracat yapan ve yurt içinde de mermer sektöründe büyük bir pazarı olan HÜROK Marble da çalışmakta olan Mali Müşavir Seher NURDERE, kendi mali müşavirlik bürosunu hizmete açtı.

Mali Müşavir Seher NURDERE'nin büro açılışını Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI yaptı.

Selvi Mah. Menderes Cad. İkibülbül Sok. Ata Apt. BA Blok K: 3 D: 10 Kütahya adresindeki ofisin açılışına yoğun bir davetli grubu ve meslektaşları katıldı.

Mali Müşavir Seher NURDERE, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR ile 

Açılış yapılan duanın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil HAMZAOĞLU, Hürok Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Emre OLÇAR ve Sedef Mermer Sahibi (Babası) Hasan Hüseyin NURDERE'nin kurdela kesimiyle gerçekleşti.

Hürok Mermer'den Eskimeyen Arkadaşlar, Hürok Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Emre OLÇAR ile

Samimi bir sohbet ortamında katılanlar birbirleriyle görüşürken, bir taraftan da Seher NURDERE'ye hayırlı olsun dileklerini sundular. NURDERE'yi meslektaşları ve ailesi yalnız bırakmazken, özellikle DORUK Gazetesi sahibi Fatma ÇAKIR ile olan diyaloğu dikkat çekti. Daha önce Hürok Mermer'de beraber çalışan NURDERE ve ÇAKIR o günden bugüne süregelen dostluklarının her geçen gün daha da geliştiğini çevredekilere göstermiş oldular.

Açılışa katılan Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Mali Müşavirler

Açılışa Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR, Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil HAMZAOĞLU, Hürok Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Emre OLÇAR, Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Niyazi TOGAN ve yönetim kurulu üyeleri, Yeminli Mali Müşavir Osman CAN, Aşiyan Ajans Sahibi Ahmet YILMAZ, Doruk Gazetesi Sahipleri Ahmet ARABACI ve Fatma ÇAKIR, Hürok Mermer Muhasebe Personeli Ahmet SIKI, Mali Müşavir İsmail OLGUN ile arkadaşları ve ailesi katıldı.

DORUK Gazetesi olarak Mali Müşavir Seher NURDERE'ye hayırlı olsun diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.