Sanatçımız Emel ÖRGÜN'den DORUK Gazetesi'ne Ziyaret

Spor 09.05.2019 - 01:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3482+ kez okundu.
 

Sanatçımız Emel ÖRGÜN'den DORUK Gazetesi'ne Ziyaret

Kütahya Yerel Türk Halk Müziği Kültür Bakanlığı Sanatçılarımızdan Emel ÖRGÜN, eşi Ahmet KURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.
Kütahya Yerel Türk Halk Müziği Kültür Bakanlığı Sanatçılarımızdan Emel ÖRGÜN, eşi Ahmet KURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. Daha önceki süreçte beraber yaptığımız çalışmalar, televizyon programları ile ilgili nostaljik bir sohbet gerçekleştirilirken; sanatçımızın Kütahya folkloru ve halk türküleri ile ilgili derleme çalışmaları, bunların yaygınlaştırılması için ileriye dönük düşündükleri projeler ve programlar, organizasyon haline getirilerek paylaşımı için programa paydaş olacak unsurlarla diyalog kurulmasında karşılıklı olarak nasıl yardımlaşabileceğimiz de gündeme geldiğinde Emel ÖRGÜN: "Bugün bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK hocamızla da bir görüşme gerçekleştirdik. Hocamızla geçmişte de program ve projelerimizle ilgili diyaloglarımız olmuştu. Şu anda hemen bir projenin hayata geçirilmesi ekonomik bakımdan zor görülüyor. Ama ilerleyen süreçte iyi şeyler yapacağımızı, projeleri uygulayabileceğimizi karşılıklı olarak düşünüyoruz. Geçmişte Sayın Mustafa İÇA'nın Başkanlığı zamanında Kütahya halk türküleri ile ilgili önemli çalışmalar yapmıştık. İnşallah gene iyi şeylere hep birlikte imza atarak, Kütahya'mızın kültürüne katkıda bulunacağız" dedi. Bu arada gazetemiz sahibi Fatma ÇAKIR'ın canlı bir performans göstermesi ricasını kırmayan Emel ÖRGÜN, yöresel türkülerimizden DORUK Gazetesi okurları için seslendirdi ve sosyal paylaşım sayfalarında canlı olarak yayınlandı. Sanatçımız Emel ÖRGÜN ve kıymetli eşi Ahmet KURT'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. - DORUK
Kütahya Yerel Türk Halk Müziği Kültür Bakanlığı Sanatçılarımızdan Emel ÖRGÜN, eşi Ahmet KURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Kütahya Yerel Türk Halk Müziği Kültür Bakanlığı Sanatçılarımızdan Emel ÖRGÜN, eşi Ahmet KURT ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Daha önceki süreçte beraber yaptığımız çalışmalar, televizyon programları ile ilgili nostaljik bir sohbet gerçekleştirilirken; sanatçımızın Kütahya folkloru ve halk türküleri ile ilgili derleme çalışmaları, bunların yaygınlaştırılması için ileriye dönük düşündükleri projeler ve programlar, organizasyon haline getirilerek paylaşımı için programa paydaş olacak unsurlarla diyalog kurulmasında karşılıklı olarak nasıl yardımlaşabileceğimiz de gündeme geldiğinde Emel ÖRGÜN: "Bugün bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK hocamızla da bir görüşme gerçekleştirdik. Hocamızla geçmişte de program ve projelerimizle ilgili diyaloglarımız olmuştu. Şu anda hemen bir projenin hayata geçirilmesi ekonomik bakımdan zor görülüyor. Ama ilerleyen süreçte iyi şeyler yapacağımızı, projeleri uygulayabileceğimizi karşılıklı olarak düşünüyoruz.

Geçmişte Sayın Mustafa İÇA'nın Başkanlığı zamanında Kütahya halk türküleri ile ilgili önemli çalışmalar yapmıştık. İnşallah gene iyi şeylere hep birlikte imza atarak, Kütahya'mızın kültürüne katkıda bulunacağız" dedi.

Bu arada gazetemiz sahibi Fatma ÇAKIR'ın canlı bir performans göstermesi ricasını kırmayan Emel ÖRGÜN, yöresel türkülerimizden DORUK Gazetesi okurları için seslendirdi ve sosyal paylaşım sayfalarında canlı olarak yayınlandı.

Sanatçımız Emel ÖRGÜN ve kıymetli eşi Ahmet KURT'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.