Keramika Yapay Zekâ Kreasyonları ile ZÜCHEX’te

Ekonomi 01.10.2023 - 14:41, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3178+ kez okundu.
 

Keramika Yapay Zekâ Kreasyonları ile ZÜCHEX’te

Züccaciye sektörüne yön veren Züchex fuarı, her yıl eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Gerek yerli gerek yabancı katılımcılarla oldukça yoğun geçen fuarda, ilimizden de birçok marka katılım gösteriyor.
Züccaciye sektörüne yön veren Züchex fuarı, her yıl eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Gerek yerli gerek yabancı katılımcılarla oldukça yoğun geçen fuarda, ilimizden de birçok marka katılım gösteriyor. Bu markalardan biri olan Keramika’nın fuar hazırlıkları ve çalışmaları hakkında bilgi aldığımız Genel Müdür Emin YÜCE, fuarın ilimiz ve markaları için neden önemli olduğuna dair görüşlerini şu şekilde belirtiyor; “ Keramika olarak fuarların markamız için önemini yadsıyamayız. Her fuar bizim için yenilik ve heyecan demek. Özel bir ekip ile hazırlanan serilerimizin raflarda yerini almasını sağlayan birçok çalışma neredeyse 6 aylık bir özverili çalışmanın ürünü diyebiliriz. Züchex fuarı ise Türkiye için oldukça önemli bir yere sahip. Katılımcıların birçoğunun yabancı olması ve her sene gelen ziyaretçi profilinde sayının giderek artması hem ilimizin dinamiklerini hem de sektörün dinamiklerini tetikliyor.   Keramika olarak züchex fuarında yapay zekâ teknolojilerinden aldığımız destek ile birçok dekoru ürünlerimize yansıttık. Bildiğiniz üzere teknoloji baş döndürücü hızla gelişim gösteriyor ve uzakta kalmanız olanaksız hale geliyor. Bu nedenle yatırımlarımızı bu alana yönettiğimiz için, sonuçlarını fuarda standımıza gelen ziyaretçilerimizden alacağımız feedbacklerle ölçümlüyor olacağız. Ayrıca Züchex fuarı için hazırlanan sır serilerinde; sır yüzeylerine metalik ve parlak görünümler kazandırılarak, 2024-2025 renkleri de çalışıldı. Hızla gelişen ve değişen trendlere uyum sağlamak amacıyla farklı sırlama teknikleri ve aplikasyonlar uygulandı. Yeni yapılan farklı sır ve teknikler ile günümüz trendlerine yol vererek,  farklılık gösteren tüketici tercihleri göz önünde bulundurularak yeni sırlar ve tasarımlar hazırlandı.   Keramika olarak yeniliklere ilham olacak kreasyonlarımız ile 8. Hall A10 da yerimizi aldık. Standımıza ve yeni kreasyonlarımıza olan ilgi bizi çok mutlu etti.  İlimizdeki tüm katılımcılarla beraber fuarın hepimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek fuarın ne kadar önemli olduğunu belirtti. - DORUK  
Züccaciye sektörüne yön veren Züchex fuarı, her yıl eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Gerek yerli gerek yabancı katılımcılarla oldukça yoğun geçen fuarda, ilimizden de birçok marka katılım gösteriyor.

Züccaciye sektörüne yön veren Züchex fuarı, her yıl eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Gerek yerli gerek yabancı katılımcılarla oldukça yoğun geçen fuarda, ilimizden de birçok marka katılım gösteriyor. Bu markalardan biri olan Keramika’nın fuar hazırlıkları ve çalışmaları hakkında bilgi aldığımız Genel Müdür Emin YÜCE, fuarın ilimiz ve markaları için neden önemli olduğuna dair görüşlerini şu şekilde belirtiyor; “ Keramika olarak fuarların markamız için önemini yadsıyamayız. Her fuar bizim için yenilik ve heyecan demek. Özel bir ekip ile hazırlanan serilerimizin raflarda yerini almasını sağlayan birçok çalışma neredeyse 6 aylık bir özverili çalışmanın ürünü diyebiliriz. Züchex fuarı ise Türkiye için oldukça önemli bir yere sahip. Katılımcıların birçoğunun yabancı olması ve her sene gelen ziyaretçi profilinde sayının giderek artması hem ilimizin dinamiklerini hem de sektörün dinamiklerini tetikliyor.

 

Keramika olarak züchex fuarında yapay zekâ teknolojilerinden aldığımız destek ile birçok dekoru ürünlerimize yansıttık. Bildiğiniz üzere teknoloji baş döndürücü hızla gelişim gösteriyor ve uzakta kalmanız olanaksız hale geliyor. Bu nedenle yatırımlarımızı bu alana yönettiğimiz için, sonuçlarını fuarda standımıza gelen ziyaretçilerimizden alacağımız feedbacklerle ölçümlüyor olacağız. Ayrıca Züchex fuarı için hazırlanan sır serilerinde; sır yüzeylerine metalik ve parlak görünümler kazandırılarak, 2024-2025 renkleri de çalışıldı. Hızla gelişen ve değişen trendlere uyum sağlamak amacıyla farklı sırlama teknikleri ve aplikasyonlar uygulandı. Yeni yapılan farklı sır ve teknikler ile günümüz trendlerine yol vererek,  farklılık gösteren tüketici tercihleri göz önünde bulundurularak yeni sırlar ve tasarımlar hazırlandı.

 

Keramika olarak yeniliklere ilham olacak kreasyonlarımız ile 8. Hall A10 da yerimizi aldık. Standımıza ve yeni kreasyonlarımıza olan ilgi bizi çok mutlu etti.  İlimizdeki tüm katılımcılarla beraber fuarın hepimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek fuarın ne kadar önemli olduğunu belirtti. - DORUK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.