Sadık ERİLBAYLI: Ramazan, El Ele Vermek, Yekpare Olmak İçin Vesiledir

Spor 26.04.2020 - 12:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3364+ kez okundu.
 

Sadık ERİLBAYLI: Ramazan, El Ele Vermek, Yekpare Olmak İçin Vesiledir

Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık ERİLBAYLI: "Esnaf ve sanatkârımızın başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum" dedi.
Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık ERİLBAYLI: "Esnaf ve sanatkârımızın başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum" dedi. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir diyen Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık ERİLBAYLI: "Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Kutsal Ramazan Ayı tüm bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yaratmaktadır. 11 Ayın Sultanı olan bu ay Müslüman âlemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve güzel geleneklerimizden zedelenmiş olanlar, Ramazan ayında yeniden onarılır. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam âleminde yaratığı birleştirici gücün dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü, bulaşıcı salgın hastalıkların son bulduğu günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan, 'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennemden kurtuluştur' diye müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli kardeşlerimin bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle esnaf ve sanatkârımızın başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum" dedi. - DORUK Fatma Çakır
Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık ERİLBAYLI: "Esnaf ve sanatkârımızın başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum" dedi.

Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık ERİLBAYLI: "Esnaf ve sanatkârımızın başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum" dedi.

Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir diyen Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık ERİLBAYLI: "Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Kutsal Ramazan Ayı tüm bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yaratmaktadır. 11 Ayın Sultanı olan bu ay Müslüman âlemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve güzel geleneklerimizden zedelenmiş olanlar, Ramazan ayında yeniden onarılır. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam âleminde yaratığı birleştirici gücün dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü, bulaşıcı salgın hastalıkların son bulduğu günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur.

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan, 'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennemden kurtuluştur' diye müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli kardeşlerimin bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle esnaf ve sanatkârımızın başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.