Şaban Dede Projesinin Çevre Düzenlemelerinde Sona Gelindi

08.10.2018 - 13:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2499+ kez okundu.
 

Şaban Dede Projesinin Çevre Düzenlemelerinde Sona Gelindi

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İN ÖNEM VERDİĞİ ÇALIŞMALARDAN BİRİSİ OLAN ŞABAN DEDE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ PROJESİNDE SONA GELİNDİ. VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERECEK OLAN KIR ÇAY BAHÇESİ İLE RESTORAN HİZMETE HAZIR. BÖLGEDE ÇEVRE DÜZENLEMELERİNDE İSE SON AŞAMAYA GEÇİLDİ. Tavşanlı halkının özellikle hafta sonları akın ettiği, temiz havası ve piknik alanlarıyla beğeni toplayan Şaban Dede Mesire Alanı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl proje kapsamında inşasına başlanan tesisleşmede kır çay bahçesi ve restoran yapıları tamamlanarak hizmet verme aşamasına geldi. Bu tesisleri besleyecek içme suyu deposu ve elektrik hattı da yenilendi. Ağaç sökme makinesiyle yüksek gerilim hatlarının bulunduğu ormanlık araziden sökülen 103 çam ağacı giriş yolunu süslerken, hedefin 250 ağacı buraya taşımak olduğu bildirildi. Diğer taraftan Belediye ekipleri ana yolları kilitli parke taşıyla oluştururken, yürüyüş yollarında da zar tipi taşlar kullanıyor. Geçtiğimiz ay inşasına başlanan iki adet halı sahada da zemin işleri bitirilip etrafının tel örgü ve ışıklandırma çalışmaları kaldı. Fen İşleri, Park Bahçeler ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin çalışmaları Ekim ayında da yüksek tempoda sürecek. Yeni yılda Şaban Dede Sosyal Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetinde olacak.

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İN ÖNEM VERDİĞİ ÇALIŞMALARDAN BİRİSİ OLAN ŞABAN DEDE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ PROJESİNDE SONA GELİNDİ. VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERECEK OLAN KIR ÇAY BAHÇESİ İLE RESTORAN HİZMETE HAZIR. BÖLGEDE ÇEVRE DÜZENLEMELERİNDE İSE SON AŞAMAYA GEÇİLDİ. Tavşanlı halkının özellikle hafta sonları akın ettiği, temiz havası ve piknik alanlarıyla beğeni toplayan Şaban Dede Mesire Alanı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl proje kapsamında inşasına başlanan tesisleşmede kır çay bahçesi ve restoran yapıları tamamlanarak hizmet verme aşamasına geldi.
Bu tesisleri besleyecek içme suyu deposu ve elektrik hattı da yenilendi. Ağaç sökme makinesiyle yüksek gerilim hatlarının bulunduğu ormanlık araziden sökülen 103 çam ağacı giriş yolunu süslerken, hedefin 250 ağacı buraya taşımak olduğu bildirildi. Diğer taraftan Belediye ekipleri ana yolları kilitli parke taşıyla oluştururken, yürüyüş yollarında da zar tipi taşlar kullanıyor. Geçtiğimiz ay inşasına başlanan iki adet halı sahada da zemin işleri bitirilip etrafının tel örgü ve ışıklandırma çalışmaları kaldı.
Fen İşleri, Park Bahçeler ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin çalışmaları Ekim ayında da yüksek tempoda sürecek. Yeni yılda Şaban Dede Sosyal Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.