ŞABAN BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

Güncel 01.04.2021 - 14:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3969+ kez okundu.
 

ŞABAN BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi olağan Genel Kurulu yapıldı.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi yapılan olağan Genel Kurulu yeterli Dernek üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Genel kurul sonrası mevcut Başkan Şaban BAŞOĞUL yeniden başkan seçildi. Seçim sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Başkan Şaban BAŞOĞUL, '' Genel Kurulumuza katılan üyelerimiz ve civar illerden gelen Dernek Başkanlarına teşekkür ederim. Üyelerimizin teveccühü ile yeniden 3 yıllığa Başkan seçildim. Onların sevgi ve güvenlerine layık olmak için geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada yönetim kurulumla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm gazilerimize ve gazi yakınlarımıza dernek kapımız ardına kadar açıktır. Yönetim olarak oluşabilecek her türlü sorunların çözülmesi ve yeni imkanlar sağlamak adına gerekli adımları atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Genel Kurulumuza katılan ve katılamayan üyelerimizden ve gelen misafirlerimizden Allah razı olsun'' diyerek konuşmasını tamamladı. Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluşturuldu..; BAŞKAN Şaban BAŞOĞUL YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ..; 1- Mevlüt  ÇUBUK 2- İdris EMEKSİZ 3- Murat KARAHAN 4- Mehmet ŞENER DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ..; 1- İsmail AK 2- Ali ŞAHİN 3- Bekir TÜRK Doruk Gazetesi olarak Başkan Şaban EROĞLU ve ekibine başarılar diliyoruz. Doruk Haber - Hüdayim GÜLER
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi olağan Genel Kurulu yapıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi yapılan olağan Genel Kurulu yeterli Dernek üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Genel kurul sonrası mevcut Başkan Şaban BAŞOĞUL yeniden başkan seçildi.

Seçim sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Başkan Şaban BAŞOĞUL, '' Genel Kurulumuza katılan üyelerimiz ve civar illerden gelen Dernek Başkanlarına teşekkür ederim. Üyelerimizin teveccühü ile yeniden 3 yıllığa Başkan seçildim. Onların sevgi ve güvenlerine layık olmak için geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada yönetim kurulumla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm gazilerimize ve gazi yakınlarımıza dernek kapımız ardına kadar açıktır. Yönetim olarak oluşabilecek her türlü sorunların çözülmesi ve yeni imkanlar sağlamak adına gerekli adımları atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Genel Kurulumuza katılan ve katılamayan üyelerimizden ve gelen misafirlerimizden Allah razı olsun'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluşturuldu..;

BAŞKAN Şaban BAŞOĞUL

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ..;

1- Mevlüt  ÇUBUK

2- İdris EMEKSİZ

3- Murat KARAHAN

4- Mehmet ŞENER

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ..;

1- İsmail AK

2- Ali ŞAHİN

3- Bekir TÜRK

Doruk Gazetesi olarak Başkan Şaban EROĞLU ve ekibine başarılar diliyoruz. Doruk Haber - Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.