Pazarlar'da Tekstil Fabrikası Açıldı

Ekonomi 22.02.2022 - 14:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2825+ kez okundu.
 

Pazarlar'da Tekstil Fabrikası Açıldı

Pazarlar Kaymakamı Burhanettin YAVAŞİ ve Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ, Özmay Tekstil Açılışına Katıldı. Kütahya Pazarlar ilçesinde ilk etapta 70 kişinin istihdamına yönelik kurulan tekstil fabrikasının açılışı gerçekleştirildi. "İstihdama Yönelik Her Türlü Çalışmayı Destekliyoruz" Pazarlar ilçemiz Turgut Özal Mahallesi’nde kurulan Özmay Tekstil Fabrikasının açılış törenine Pazarlar Kaymakamı Burhanettin YAVAŞİ, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ ve İş insanları katıldı. Tekstil Fabrikasının Pazarlara hayırlı olması temennilerinde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkanı, ilçemizde istihdama yönelik her türlü çalışmayı desteklediklerini belirtti. Açılıştan sonra Tekstil Fabrikasını gezen misafirlere, fabrika yetkilileri tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi. - DORUK Fatma

Pazarlar Kaymakamı Burhanettin YAVAŞİ ve Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ, Özmay Tekstil Açılışına Katıldı.

Kütahya Pazarlar ilçesinde ilk etapta 70 kişinin istihdamına yönelik kurulan tekstil fabrikasının açılışı gerçekleştirildi.

"İstihdama Yönelik Her Türlü Çalışmayı Destekliyoruz"

Pazarlar ilçemiz Turgut Özal Mahallesi’nde kurulan Özmay Tekstil Fabrikasının açılış törenine Pazarlar Kaymakamı Burhanettin YAVAŞİ, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ ve İş insanları katıldı.

Tekstil Fabrikasının Pazarlara hayırlı olması temennilerinde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkanı, ilçemizde istihdama yönelik her türlü çalışmayı desteklediklerini belirtti.

Açılıştan sonra Tekstil Fabrikasını gezen misafirlere, fabrika yetkilileri tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.