Partiler Seçim Çalışmalarına, Tam Gaz Devam Ediyor

Siyaset 06.03.2019 - 08:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3244+ kez okundu.
 

Partiler Seçim Çalışmalarına, Tam Gaz Devam Ediyor

31 Mart tarihi yaklaştıkça partiler, milletvekilleri ve il, ilçe teşkilatları, Başkan Adaylarını da yanlarına alıp; mahalle mahalle, kahve kahve, ev ev ziyaretlerde bulunarak; seçimlerde kendilerinin desteklenmesini istiyorlar.
31 Mart tarihi yaklaştıkça partiler, milletvekilleri ve il, ilçe teşkilatları, Başkan Adaylarını da yanlarına alıp; mahalle mahalle, kahve kahve, ev ev ziyaretlerde bulunarak; seçimlerde kendilerinin desteklenmesini istiyorlar. Bu çalışmalar esnasında özellikle AK Parti ve MHP, her ne kadar seçimlere kendi adaylarıyla girseler de Cumhur İttifakı hatırına birbirlerine sataşmazken, AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ'ın konuşmalarında "İllet ve Zillet İttifakı" diye başlayan hırçın tavrı dikkatleri çekerken; sessiz sedasız çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Başkan Adayı Aynur SEZER de kendinden emin görüntüsü, sorunlara vakıf söylemleriyle vatandaşın takdirini kazanırken; İYİ Parti İl Başkanı Erol ERTÜRK ve Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ de geçmişten kalan siyasi tecrübeleriyle Aynur SEZER'e destek anlamında önemli katkı sağlıyor. Şu ana kadar siyasi partiler ayrıca yaptıkları aday tanıtım toplantıları ve proje açıklama toplantılarıyla basın aracılığıyla projelerini kamuoyu ile paylaşıyor. AK Parti Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, il başkanı ÇETİNBAŞ ile birlikte çalışmalarını sürdürürken, zaman zaman milletvekilleri de kendilerine destek oluyor. MHP il başkanı Ferhan YILDIRIM, Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, Kadın Kolları Başkanı Hülya ÖZTÜRK ile birlikte Başkan adayı Prof. Dr. Alim IŞIK'ı hiç yalnız bırakmazken; MHP Milletvekili Ahmet ERBAŞ'ın daha ziyade ilçelerde ve Ankara'da görev yaptığı gözleniyor. Genel seçimlerde 41 yıl sonra Milletvekili seçilen Dr. Ali Fazıl KASAP'ın geçen süreç içerisinde ortaya koyduğu performans ve aktif siyaset CHP adayı Eyüp KAHVECİ'nin sürekli yanında olması KAHVECİ'nin de yatırım ve planlama konusundaki sunumları CHP'yi çok uzun bir aradan sonra Belediye Başkanlığı konusunda umutlandırıyor. Bu arada Saadet Partisi Başkan adayı Ömer Faruk EVREN de beraberinde partililerle yoğun bir şekilde halkın arasında olmaya çalışıyor. Bundan önceki seçimlere göre vatandaşın seçim heyecanının hayli sönük olduğu gözlenirken; seçimlerde Milletvekili ve yöneticilerin, kimin nerede oy kullanacağı konusunda son günlerde kulislerde ciddi biçimde konuşuluyor. Kütahya DORUK Gazetesi olarak tüm partilerimize ve adaylarına başarılar diliyoruz. - DORUK
31 Mart tarihi yaklaştıkça partiler, milletvekilleri ve il, ilçe teşkilatları, Başkan Adaylarını da yanlarına alıp; mahalle mahalle, kahve kahve, ev ev ziyaretlerde bulunarak; seçimlerde kendilerinin desteklenmesini istiyorlar.

31 Mart tarihi yaklaştıkça partiler, milletvekilleri ve il, ilçe teşkilatları, Başkan Adaylarını da yanlarına alıp; mahalle mahalle, kahve kahve, ev ev ziyaretlerde bulunarak; seçimlerde kendilerinin desteklenmesini istiyorlar. Bu çalışmalar esnasında özellikle AK Parti ve MHP, her ne kadar seçimlere kendi adaylarıyla girseler de Cumhur İttifakı hatırına birbirlerine sataşmazken, AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ'ın konuşmalarında "İllet ve Zillet İttifakı" diye başlayan hırçın tavrı dikkatleri çekerken; sessiz sedasız çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Başkan Adayı Aynur SEZER de kendinden emin görüntüsü, sorunlara vakıf söylemleriyle vatandaşın takdirini kazanırken; İYİ Parti İl Başkanı Erol ERTÜRK ve Merkez İlçe Başkanı Murat SÜRMELİ de geçmişten kalan siyasi tecrübeleriyle Aynur SEZER'e destek anlamında önemli katkı sağlıyor.

Şu ana kadar siyasi partiler ayrıca yaptıkları aday tanıtım toplantıları ve proje açıklama toplantılarıyla basın aracılığıyla projelerini kamuoyu ile paylaşıyor.

AK Parti Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, il başkanı ÇETİNBAŞ ile birlikte çalışmalarını sürdürürken, zaman zaman milletvekilleri de kendilerine destek oluyor.

MHP il başkanı Ferhan YILDIRIM, Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, Kadın Kolları Başkanı Hülya ÖZTÜRK ile birlikte Başkan adayı Prof. Dr. Alim IŞIK'ı hiç yalnız bırakmazken; MHP Milletvekili Ahmet ERBAŞ'ın daha ziyade ilçelerde ve Ankara'da görev yaptığı gözleniyor.

Genel seçimlerde 41 yıl sonra Milletvekili seçilen Dr. Ali Fazıl KASAP'ın geçen süreç içerisinde ortaya koyduğu performans ve aktif siyaset CHP adayı Eyüp KAHVECİ'nin sürekli yanında olması KAHVECİ'nin de yatırım ve planlama konusundaki sunumları CHP'yi çok uzun bir aradan sonra Belediye Başkanlığı konusunda umutlandırıyor.

Bu arada Saadet Partisi Başkan adayı Ömer Faruk EVREN de beraberinde partililerle yoğun bir şekilde halkın arasında olmaya çalışıyor.

Bundan önceki seçimlere göre vatandaşın seçim heyecanının hayli sönük olduğu gözlenirken; seçimlerde Milletvekili ve yöneticilerin, kimin nerede oy kullanacağı konusunda son günlerde kulislerde ciddi biçimde konuşuluyor.

Kütahya DORUK Gazetesi olarak tüm partilerimize ve adaylarına başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.