Pancar Ekicilerinde GENÇ, Güven Tazeledi

Spor 22.07.2021 - 00:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4232+ kez okundu.
 

Pancar Ekicilerinde GENÇ, Güven Tazeledi

Kütahya'nın 31.196 üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 69. Olağan Genel Kurulu’nda oy sayımı bitti. Resmi olmayan sonuçlara karşı mevcut Başkan Ahmet Genç’e 2 bin 212, Hikmet Koyak’a 719 oy çıktı.
Kütahya'nın 31.196 üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 69. Olağan Genel Kurulu’nda oy sayımı bitti. Resmi olmayan sonuçlara karşı mevcut Başkan Ahmet Genç’e 2 bin 212, Hikmet Koyak’a 719 oy çıktı. Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi Olağan Genel Kurulu TOKİ Akkent Mahallesi’nde bulunan futbol sahasında gerçekleşti. Yoğun kalabalığın ve güvenlik önlemlerinin alındığı seçimde oy sayımları 18.00’de sona erdi. Hikmet Koyak ise 719 oy alırken, mevcut Başkan Ahmet Genç ise 2 bin 212 oy alarak yeniden Başkan oldu.   Ahmet Genç’in Başkanlığında Kenan Pıynar, Halil Çakır, Bahattin Gümüş, Oğuz Süngü asil üye olurken; Hüseyin Yaşar, Mehmet Ali Karaman, Kadir Mandal, Orhan Ercan, Osman Keleş yedek üye olarak yer aldı. Kütahya Pancar Ekicileri Koop. Başkanı Ahmet Genç: "Kütahya'nın 31.196 üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşu olan S.S KÜTAHYA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ'nin 12 TEMMUZ 2021 tarihinde yapılan 69.cu Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu olarak seçimi kazasız belasız başarı ile bitirdik. Seçimimizin kaybedeni yoktur, bize inanan güvenen destek verenleri asla mahcup etmeyecek ve hizmetleri artırarak devam ettireceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. EN BÜYÜK TEŞEKKÜR işlerinin en yoğun zamanında işlerini bırakıp bizim için oy kullanmaya gelen ve herşeyin en güzeline layık olan ÜYELERİMİZE, ÇİTFTÇİLERİMİZE, geçmişten bugüne görev almış başarıyla bu kurumu temsil etmiş KOOPERATİF YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve DENETİM KURULU ÜYELERİNE, özveriyle ve layıkıyla görevlerini yerine getiren kooperatifimiz personeline bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun bizlere destek veren inanan güvenen herkese teşekkür ederiz. Özellikle birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz seçim ekibimize, siyasi partilerimizin güzide BAŞKAN ve temsilcilerine, herkesimi temsil eden ODA başkan ve yönetimlerine, her birisi birbirinden değerli olan MUHTARLARIMIZA , adını ve ünvanını sayamadığımız birçok kişiye OY VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ. Ayrıca aramızdan zamansız ayrılarak hakkın rahmetine kavuşan bizi derin üzüntüye boğan Kooperatimize çok değerli hizmetleri geçen Yönetim Kurulu Üyemiz Rahmetli Kadir Özdemir'i şükranla anıyoruz." İfadelerini kullandı. Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Genç ve yönetimine DORUK Gazetesi olarak başarılar dileriz. - DORUK
Kütahya'nın 31.196 üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 69. Olağan Genel Kurulu’nda oy sayımı bitti. Resmi olmayan sonuçlara karşı mevcut Başkan Ahmet Genç’e 2 bin 212, Hikmet Koyak’a 719 oy çıktı.

Kütahya'nın 31.196 üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 69. Olağan Genel Kurulu’nda oy sayımı bitti. Resmi olmayan sonuçlara karşı mevcut Başkan Ahmet Genç’e 2 bin 212, Hikmet Koyak’a 719 oy çıktı.

Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi Olağan Genel Kurulu TOKİ Akkent Mahallesi’nde bulunan futbol sahasında gerçekleşti. Yoğun kalabalığın ve güvenlik önlemlerinin alındığı seçimde oy sayımları 18.00’de sona erdi. Hikmet Koyak ise 719 oy alırken, mevcut Başkan Ahmet Genç ise 2 bin 212 oy alarak yeniden Başkan oldu.  

Ahmet Genç’in Başkanlığında Kenan Pıynar, Halil Çakır, Bahattin Gümüş, Oğuz Süngü asil üye olurken; Hüseyin Yaşar, Mehmet Ali Karaman, Kadir Mandal, Orhan Ercan, Osman Keleş yedek üye olarak yer aldı.

Kütahya Pancar Ekicileri Koop. Başkanı Ahmet Genç: "Kütahya'nın 31.196 üyesi ile en büyük sivil toplum kuruluşu olan S.S KÜTAHYA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ'nin 12 TEMMUZ 2021 tarihinde yapılan 69.cu Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu olarak seçimi kazasız belasız başarı ile bitirdik. Seçimimizin kaybedeni yoktur, bize inanan güvenen destek verenleri asla mahcup etmeyecek ve hizmetleri artırarak devam ettireceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. EN BÜYÜK TEŞEKKÜR işlerinin en yoğun zamanında işlerini bırakıp bizim için oy kullanmaya gelen ve herşeyin en güzeline layık olan ÜYELERİMİZE, ÇİTFTÇİLERİMİZE, geçmişten bugüne görev almış başarıyla bu kurumu temsil etmiş KOOPERATİF YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve DENETİM KURULU ÜYELERİNE, özveriyle ve layıkıyla görevlerini yerine getiren kooperatifimiz personeline bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun bizlere destek veren inanan güvenen herkese teşekkür ederiz. Özellikle birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz seçim ekibimize, siyasi partilerimizin güzide BAŞKAN ve temsilcilerine, herkesimi temsil eden ODA başkan ve yönetimlerine, her birisi birbirinden değerli olan MUHTARLARIMIZA , adını ve ünvanını sayamadığımız birçok kişiye OY VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ. Ayrıca aramızdan zamansız ayrılarak hakkın rahmetine kavuşan bizi derin üzüntüye boğan Kooperatimize çok değerli hizmetleri geçen Yönetim Kurulu Üyemiz Rahmetli Kadir Özdemir'i şükranla anıyoruz." İfadelerini kullandı.

Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Genç ve yönetimine DORUK Gazetesi olarak başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.